پیامش چیه؟ داخل منو دوتا میتونید برید؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پیامش چیه؟ داخل منو دوتا میتونید برید؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
reza (12-08-2022)
https://media.discordapp.net/attachm...202&height=676This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه دقت کنید زده VAC ban یا Game ban که بنده گیم بن شدم چون تو استاتوس استیمم زده گیم بن.
ویرایش توسط ryderien : 12-08-2022 در ساعت 06:18 PM
اون بازی که نصب کردید براتون گیفت نشده بود؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
reza (12-09-2022)
نه نه ، رایگان بود . دانلودش کردم از استیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به هر حال game ban یا VAC ban هر دو یکی هستند عزیزThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اولی توسط developer بازی ثالث انجام میشه دومی هم خود استیم هست. البته در اصل زیرساخت هر دو سیستم برای استیم هست.
راهی برای رفعش هم نیست و میتونید بازی رو به صورت آفلاین بازی کنید اما سرورهای رسمی Valve رو نمیشه دیگه بازی کرد.
داخل پروفایل استیمتون در بخش info کنار برچسب محرومیتتون تمام این اطلاعات که گفتم قابل مشاهده هست.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
اخه من تو عمرم چیت نزدم ... تازه دوتا رو شروع کرده بودمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
و کلا نرم افزار عجیب غریبی هم نصب نکردم .
چیت نیست. اگر چیت بود VAC ban میشدیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پس چرا بن شدم ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نمیدونم عزیزThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از زمان بن شدن شما بیش از ۱۹۰ روز هم میگذره...
- جبران خلیل جبران
من همین اتفاق برام افتاده ولی هیچ مودی رو نمیتونم بازی کنم! حتی سینگل درفت روThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©