من همین اتفاق برام افتاده ولی هیچ مودی رو نمیتونم بازی کنم! حتی سینگل درفت روThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من همین اتفاق برام افتاده ولی هیچ مودی رو نمیتونم بازی کنم! حتی سینگل درفت روThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگر پایین سمت راست صفحه گزینه Play Dota قرمز باشه یعنی شما نمیتونین بازی کنین. (در این حالت بالای همین کادر به رنگ قرمز یه جمله نوشته شده که زمان بن شدن شما ذکر شده. مثلا year 1 یا 5 days. بعد از اون تایم مجاز هستید بازی کنید)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مثلا موقع بوست کردن یا اسمورفی یادمه میزد: 1 year یعنی یک سال اکانت بن میشه. بن شدن شما میتونه دلایل مختلف داشته باشه که تو پست های قبلی صحبت شده
سلام من توی دوتا خیلی از بازی هارو باختم به خاطر اینترنت بعد الان که می خوام وارد شم نمیشه ارور میده میگه شما به علت خارج شدن از بازی و ریپورت شدن نمی توانید وارد شوید باید sing draft پلی بدید منم وقتی میرم توی قسمت unrank بعد قسمت shdow بعد single draft می زنم ارور میده دوباره باید ۳ تا مچ هم به برم ولی نمیاد ارور میده میگه شما به علت باخت زیاد باید با اولویت پایین بازی کنید والا من نمی دونم چکار کنم اگر می دونید راهنماییی کنید لطفا 🌹
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یک اسکرین شات بدید لطفا
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
سلام من میخواستم دوتا رو از استیم خودم پاک کنم و یه دوتا تازه رو شروع کنم ولی هر کاری کردم نشد میخوام اکانت قبلی حذف بشه یه جدیدشو بازی کنم
سلام عزیزThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اطلاعات اکانت دوتا ۲ با اکانت استیم شما منطبق میشه و با هر اکانت استیم فقط یک اکانت دوتا ۲ میشه ایجاد کرد
اگر بدنبال شروع تازه هستید باید حساب استیم جدید ایجاد کنید
من اسمورف بن شدم کسی میدونه چجوری در بیام
Sharingan (05-27-2023)
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تاریخ نزده؟ معمولا تاریخ میزنه. کاری هم نمیشه کرد.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©