عجب ... ریپورت استیم یک در هزار پیش میاد .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من از یکی از دوستام که سابقه بن داره دارم برات میپرسم اگه راهی بود بهت میگم .
عجب ... ریپورت استیم یک در هزار پیش میاد .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من از یکی از دوستام که سابقه بن داره دارم برات میپرسم اگه راهی بود بهت میگم .
What happened ? Axe happened
pishva (02-03-2016)
با سلام و درود خدمت عزیزان.ببخشید من در بازی دوتا 2 2 بار لفت دادم و الان که میخوام برم تو بازی گزینه find match رو میزنم مینویسه match making میشه راهنماییم کنید. با تشکر
pishva (02-03-2016)
شما الان تو حالت LPM هستی.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از پایین صفحه از قسمت Game mode تیک All pick یا هر مود دیگه ای هست بردارید و all random رو تیک بزنید.
وسط بازی میزان match های باقی مانده رو نوشته.
به عنوان مثال اگه 5تا باشه شما باید 5تا match All randome بری تا به حالت عادی برگردید.
pishva (02-03-2016)
چه فرقی داره که باید ar باشه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (02-03-2016)
قانونه بازیه شما که بن میشی باید All Random بازی کنی تا از بن در بیای واسه اینه که بازی بقیه رو خراب نکنی.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
pishva (02-03-2016)
با سلام
کسی می دونه از کجا باید نگاه کرد که بن شدم یا نه ؟ اخه الان نزدیک به 10 تا بازی کردم exp lvl نداده و تو lvl 1 گیر کرده
استیم ایدی : 162716753
pishva (02-03-2016)
شما اگه Find Match تون قرمز هست Low هستید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (02-03-2016)
یکم واضح تر بگید
pishva (02-03-2016)
find match man sabze !
pishva (02-03-2016)
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یعنی این که شما احتمالا از بازی خارج شدیذ ( لفت دادید ) . باید پنج بازی با مد SD برید بعد میتونید همه مد ها را برید و آیتم و ... کسب کنید .
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
pishva (02-03-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©