pudge همون لول 6 بشه حله میره گنک ... کلا مید برا اینه که از بقیه زودتر لول 6 بشه .....بحثو خواستید ادامه بدید توی یه تاپیک دیگه پست بدیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pudge همون لول 6 بشه حله میره گنک ... کلا مید برا اینه که از بقیه زودتر لول 6 بشه .....بحثو خواستید ادامه بدید توی یه تاپیک دیگه پست بدیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هیروی خیلی شاخیه واقعا ازش خوشم میاد
هیرویی است که تحت شرایطی همه رو میزنه و واقعا نمیشه براش ضد خاصی در نظر گرفت
هم سفت ترین کری آخر بازیه هم به خاطر التیمتش دمیج وحشتناکی میزنه
بعد جالبه اگه مانا شیلدش فعال باشه و دووم 6 کنه مانا شیلد مدوسا دمیج 6 دووم رو کم میکنه !!!
پس حتی دووم رو هم نمیشه ضدش دونست !!!
اصلی ترین فول آیتمشم به نظر من = پا تله, مانتا, ای اف اسکادی, بترفلای, کریت 2 و مانکی
ویرایش توسط Deadking : 05-28-2015 در ساعت 08:32 PM
تنها عاملی که باعث میشه ضد نداشته باشه اینه که آیتمای زیادی برای شرایط دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آنتی میج آخر بازی نابودش میکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اتفاقا ضد خاصش هم omnikinght هست 6 میکنه دیگه 6 medusa کار نمیکنه جون 6 omni جلوی physical damge رو میگیره
bayani (12-20-2015)
6 اومنی با پورج و التیمت شادو دیمون برداشته میشه
ولی بله آنتی میج اگه از 6 مدوسا زنده دربیاد میزنه اش
اسکیل لول سه ش خیلی مانا بد میکشه
...یعنی هیچ وقت نذارید یه کامپیوتر بفهمه که عجله دارید...
با سلام
این چند وقته درگیر پچ جدید یعنی 6.86 بودم
یه سری تغییراتی این هیرو کرده برای مثال
*ﺑﺎ ﭘﺮﺵ ﺍﺯ ﯾﻮﻧﯿﺖ ﻫﺎ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﺩﻣﯿﺞ پیدا نمیکند
*ﺩﺯﺩﯾﺪﻥ ﻣﺎﻧﺎ ﺍﯾﻦ ﻫﯿﺮﻭ ﺑﻪ * ۱۱/۱۴/۱۷/۲۰% ﻣﺎﻧﺎﯼ ﻫﯿﺮﻭﯼ *مقابل تغییر یافت
یه سری هیرو ها هم تغییراتی پیدا کردند
برای مثال شش یورسا _ursa_ در هر حالتی فعال میشه
حتی اگه هگز یا استان باشه یا حتی در شش مدوسا باشه
به نظر میرشه بتونه مدوسارو بزنه خیلی باگ شده
شش آبادون هم مانند التیمیت اورسا در هر حالتی عمل میکنه که میتونه راحت به مدوسا تیم فایتو نده
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
تشکر بابت یادآوری آپدیتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اصلاح شد
Milad._.R (12-20-2015),samdeloges (12-20-2015)
با تشکر بابت آموزش
اینکه تا مین 10 باید 50 تا lhداشته باشید وگرنه پلی ندید یعنی چه؟
یعنی اگه اسنایپر جلومون بود و نمیذاشت فارم کنیم آباندون کنیم و بریم؟؟
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
Deadking (12-22-2015)
واقعا" استدلال غلطی هست!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش میکنم: سعی کنید تا دقیقه ۱۰ حداکثر Last hit ای که میتونید انجام بدید رو انجام بدید.
هرچند دقیقه معین کردن هم یک چیز غلط هست!
نویسنده اگر این پست رو میخونید لطفا" استراتژی بازی کردن رو ویرایش کنید وگرنه استراتژی رو خودم حذق میکنم.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
''iMM (12-22-2015),Deadking (12-22-2015),samdeloges (07-03-2016),[DR.[mmL (12-22-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©