Expired یعنی چی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Expired یعنی چی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام دوباره ...
تو این بازی sf بودم ...
دقیقه14 و خورده ای بود تیم دشمن که Radiant بود میان تاور پایین منارو میزنن و میرسن به تاور دوم ... ریکی داشتن اونا که اومده پشت تاور 2 یار ما رو بزنه نتونست بعد از جلوی تاور ما اومد که بیاد به سمت آبراه ... چون از جلو تاور رد شد یه لحظه دیدمش ... منم از لاین وسط داشتم میومدم که وقتی ریکی داشت از شاپ مخفی ما رد میشد تا بیاد به سمت پاور آپ ... من طبق حدس خودم 3 کویل زدم و ریکی مرد
بعدشم همونجا وارلوک بود که اونم کشتم.
به نظرم خیلی جالب بود ....
Match id : 1460452549
دقیقه حرکت : 15:40
نام بازیکن : IR_Rubix
هیرو SF
دقیقه 4
توضیحات : qop منو با Hp نصف میبینه با بلینک لولهاشو میزنه, من قبل اینکه از dps لول 1 اش بمیرم stick میزنم و زیر تاور dire میرم اونم دنبالم میاد و من از fog با double raise میکشمش و فرار میکنم.
match id : 1464511087
یعنی اینکه ریپلی شما حذف شده(پاک شده)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
'ScoOPiNG yO (05-13-2015),MasteR (05-14-2015)
مگه میشه؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان چیکار باید کرد؟!
قسمت نکات رو هم بخونیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
روش ذخیره ریپلی های دوتا 2 و محل آن ها
AcceptedThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ExpiredThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
DeclinedThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نام هیرو : Pudge
تو این بازی هوک باحال زیاد داشتم
اما قشنگترینش دقیقه 13:30 اینطورا بود که اومدن منو بزنن در رفتم بعد earth spirit از ابراه خواست بره طرف تاور وسط یه هوک قشنگ کردم .... کاملا 3-4 ثانیه بود که رفته بود تو تاریکی و اصلا معلوم نبود که هوکش کردم.
بعد از AA خواست از همون مسیر بره .. یه لحظه دیدمش و بعد از 2-3 ثانیه اونم هوک کردم .... واقعا قشنگ بود.
جالبه من خودم ریپلی رو دیدم اونا رو تو فاگ نشون نمیده درحالیکه من داشتم هوک میکردم کلا 3-4 بود که تو تاریکی بودن.
[IR_Rubi[x : نام بازیکن
Match ID : 14300771299
----------------------------------------------------------------------------------------------------- [ تا اینجاش تکراری بود] -----------------------------------------------------------------------------------
اینم لینک دانلود ریپلی که گفته بودین Expired.
من نمیدونستم که بعد از 8 روز از بین میرن وگرنه از اول لینک دانلود رو خودم میذاشتم.
Download
Match id :1475515412
اسم بازیکن:Mr.h is Secret
هیرو : Pudge
دقیفه خوده گیم :از 8:11 تا 9:20
من میمیرم آنتی دنباله اسونه که من زنده میشم تی پی میکنم برا کمک اسون بعد آنتیو مزنیم من هوک رو میندازم اونجا که آنتی میپره تو تاریکی ... هوک بسیار زیبا. تیم رو بزارین رو dire جذابیته هوکو ببینین
ویرایش توسط javgir : 05-15-2015 در ساعت 10:45 PM
reza11 (05-17-2015)
فقط 2 حرکت دیگه واسه دمو لازمه
DeclinedThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان یه سوال دارم ، اون حرکتایی که ، گذاشتید روی reserved تکلیفشون چیه ؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©