سلام خدمت دوستان دوتاباز
چند وقت پیش تو یه بازی دیدم یه نفر که با هیروی Juggernaut بازی میکرد ، یه ست خیلی قشنگ از ترکیب چندتا آیتم درست کرده بود که توجه منو خیلی جلب کرد . وقتی ازش پرسیدم که چطور تونسته این آیتمارو یه جا جم کنه راهیو بهم نشون داد که واقعا ارزش امتحانو داشت . اون بهم گفت که ارزش یه آیتم ربطی به قیمت اون تو فروشگاه نداره ، بلکه بعضی از آیتمها هستن که به صورت محدود داخل Dota2 store عرضه میشن و پس از مدتی دوباره برای همیشه برداشته میشن که باعث کمیاب شدن و در نهایت چند برابر شدن قیمتشون میشه . منم بلافاصله شروع کردم به خریدن اینجور آیتمها . حالا این آیتمها به نظر شما چی میتونه باشه ؟ هیچی به جز بلیط مسابقات .
اگه دقت کرده باشین بعضی از بلیطهای مسابقات به همراه یه آیتم یا یه ست بخصوص برای یه هیرو عرضه میشن ، این یه دلیل که باعث میشه قیمت اون آیتم بالا باشه . این یک
پس از مدتی که مسابقه مورد نظر در رابطه با اون بلیط به اتمام میرسه ، بلیط اون از Store برای همیشه برداشته میشه و این باعث میشه قیمت آیتمی که همراه با بلیط بوده در مارکت دوتا2 بالاتر بره .
این نکته برای همه ی بلیط ها و همه ی آیتمها صدق نمیکنه ولی از این طریق من خودم تونستم یه ست زیبا برای هیروی Juggernaut و چندین آیتم خوب رو با قیمت بسیار خوب (در حد 40 هزارتومن کلا) بدست بیارم .
میتونید این عکسهارو ببینید .
به نظر شما بدست آوردن این آیتمها با یه هزینه ی کم ارزششو داره یا نه ؟ من که اصلا پشیمون نیستم از اینکه یکم پول خرج کردم