عالیه. فقط وقتی override_vpk- فعال باشه نمیتونین آنلاین بازی کنین
عالیه. فقط وقتی override_vpk- فعال باشه نمیتونین آنلاین بازی کنین
در ضمن توی انجمن دوتا خارجی راجبش جشت و جو کردم از لحاظ بن و ... مشکلی نداره، چون فقط خودتون میتونین هیرو رو اون طوری ببینید.
یه بار دیگه patch client کن درست میشه . من دارم آنلاین بازی میکنم :-؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
تو خود دوتا میزنم find match میزنه وقتی override_vpk فعال باشه نمیتونی بازی کنی. البتع خودم خیلی باهاش حال نکردم. اگه آیتم برا خودت باشن خیلی میچسبه. در ضمن تو قسمت other یه سری مدل topless داره که...
سلام
یه سوال...
با آمدن ست های جدید آیا این برنامه خود به خود آپدیت خواهد شد؟و ست های جدیدو میاره؟:d
بستگی داره برنامه نویساش آپدیت بدن یا نهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این فکرا رو تنهایی میکنی یا از مجمع کمک میگیری ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مثل اینکه آپدیت میدن ( فقط بعضی آیتم ها ) ولی من خودم هرکاری کردم موفق نشدم آیتم های جدید رو بیارم . البته شما میتونین هر آیتم رو جدا بگیرین و نصب کنین .
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
عالیه دیگه ایتم ایتم میخواد بخره چی کار .... به نظرم در اینده دوتا کاری دربارش بکنه چون اکثرا ایتم میخریم میخوایم خودمون ازش لذت ببریم زیاد کاری نداریم بیبنن مارو بگن ااا عجب dc hooki راحت مجانی ایتم های رو که میخوایم میگیریم ازین بهترم میشه .
اتفاقا کسی که Dc داره میخواد بقیه ببینن وگرنه Effect Talon خیلی بهترهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اره برنامه اپدیت میشه کاملThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البنه نسخه انگلیسی اپدیتش خیلی دیر میاد
الان نسخه روسی کاملا اپدیت هست با جدیدترین ایتم ها
من خودم سربازم الان از اخرین نسخه خبر ندارم خودتون چک کنید
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©