بلهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هر دفعه هم که برای دوتا 2 آپدیت اومد باید آپدیتر رو باز کنین که دوباره آپدیت کنه و پچ کنین تا بتونین بازی کنین .
بلهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هر دفعه هم که برای دوتا 2 آپدیت اومد باید آپدیتر رو باز کنین که دوباره آپدیت کنه و پچ کنین تا بتونین بازی کنین .
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
ینی اینکه هر دفعه که دوتا 2 آپدیت میده (هر روز) باید اول اون آپدیترو بزنم بعد دوباره پچ کنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
امان از دسته این استیم و دوتا 2 هر روز یه آپدیتی میاد براش
...یعنی هیچ وقت نذارید یه کامپیوتر بفهمه که عجله دارید...
برا من steam apps رو که میزنم پوشه دوتا 2 نداره اما common رو میزنم بعد یه پوشه هست به نامه dota 2 beta بعد که اونو میزنم یه پوشه به نامه dota داره بریزمش تو اون حله دیگه اره؟
بچه ها پاسخ دادن به جواب رو اینقدر طولانی نزارید خدا وکیلی خیلی بده یکی لنگ در هوا بمونه به سوالش پاسخ نشه
لنگ در هوا دیگه چیه؟؟ حرمت سایت رو نگه دار.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
الان اینی که گفتی جواب سوال من بود؟؟؟
آقای 11 ساله،درست صحبت کن تا جواب سوالات گیرت بیاد
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
چشم ما درست صحبت میکنیم فقط شما جواب بده
:d
اها این شد.
چشمت بی بلا،بله توی همون پوشه بریزید حل میشه،باید از استیم هم درست کنی ها،منظورم اینه که باید بری توی استیم روی دوتا2 کلیک راست کنی بعد propertice رو بزنی و.. فک کنم بدونی اینو.
مرسی
شرمنده بابت بی ادبی
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©