آقا دمت گرم باحال بود بقیه هیرو ها رو هم بی زحمت بزار مثل اینوکر این مشکلی که این دوستمون میگفت رو من هم دارم البته واسه بعضی هیروها Es oPa o ...اون گوشه سمت چپ تویرشون اوکی ه ولی خود هیرو همون استایل هیرو دوتا 1 رو داره
آقا دمت گرم باحال بود بقیه هیرو ها رو هم بی زحمت بزار مثل اینوکر این مشکلی که این دوستمون میگفت رو من هم دارم البته واسه بعضی هیروها Es oPa o ...اون گوشه سمت چپ تویرشون اوکی ه ولی خود هیرو همون استایل هیرو دوتا 1 رو داره
آقا این کارایی که گفتین رو کردم الان Fatal error میده قبل از اینکه آپدیت رو نصب کنم مشکلی نداشت الان قیافه هیروها هم عوض شده بود الان دیگه فقط fatal error میدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آقا ادامه بدید دیگه:hardcoreplz::megustabishieplz::butbutplz: :incomprehensionplz::smile78::smile78::smile78::sm ile78::smile78::smile78:
داداش با اینکه پست قدیمیه ولی ادامه بدش لطفا
هیروی shadow shoman رو هم بزارید
ممنون
داداش اگه امکانش هست مدل هیرو های جدید هم بذار مثل winter goblin soul keeper ...
با تشکر
اقا پارت 9 مشکل داره :/
سلام حاجی اصلا لینک دانلود نداره برا من
بقیه هیرو هارو هم بزار لطفا
Salam ..agha in link ha kharabe gamash download nemikone aslan.lotfan dorostesh konid.mamnon
حیف نیست وقتتو صرف دوتا1 میکنی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برو دوتا2 پلی کن تا بفهمی چی رو از دست دادی!
چون وقتی برای اولین بار دوتا2 پلی کردم همچین حسی داشتم!
در رابطه با مشکلت هم این تاپیک ماله چند سال پیشه فک نکنم دیگه اپ شه
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©