آیتم Bf روی هیرو های رنج هم کار میکنه. بیگی منو.
آیتم Bf روی هیرو های رنج هم کار میکنه. بیگی منو.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
bayani (04-29-2015)
من میگم چطوره برای هر قسمت آپدیت یک تاپیک ایجاد کنیم چطوره؟ تغییرات هیروها آیتم ها گیم پلی...
تاپیک ها ادغام شدند./
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
خیلی جالب شده! ولی خوب همچنان جوگر و ترول و اسنایپر باگ موندن! ریکی هم تغیری نکرد ولی عوضش خیلی از هیروهارو قوی تر کردن خود ld ناجور شده! cw هم شیشش خیلی خوب شده
حالا یه سوال این ایتم جدیدا هستشون؟ یا تو اپدیت های بعدی میرن
این آیتم ها الان توی dota 2 test هستند 5 روز دیگه به بازی اصلی اضافه میشن که یه آپدیت سنگین فک کنم داره تا آخر هم میمونن دیگه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
What happened ? Axe happened
'ScoOPiNG yO (04-28-2015)
تغییرات هیروها به صفحه اول اضافه شد ....
'ScoOPiNG yO (04-28-2015)
واقعا ممنون ... صفحه اول پست 8 دوستمون تغییرات هیرو ها رو کامل اضافه کرد بخونید عالیه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الته یه چند تا هیرو مونده که بعدا اضافه میکنه .
ویرایش توسط LA_King : 04-28-2015 در ساعت 05:55 PM
What happened ? Axe happened
تغییرات مهم هیروهای مونده هم اضافه شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Milad._.R (04-28-2015)
از دوستانی که ترجمه کردن تشکر میکنم .
دستتون درد نکنه
Mohammad_ai69 (04-28-2015),The7{th}Nightmare (04-28-2015)
از ورژن 6.57 که من دنبال میکنم این بزرگترین آپدیتی بوده که تاحالا دیدم . مخصوصا از لحاظ آیتم های جدید
فکر کنم ریکی هم یه تغییراتی توی اسموکش دادن و اتک اسپید و اسلو شدن دشمن رو درصدش رو عوض کردن ( یعنی ضعیف تر شده )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©