کتاب اومد اپدیت هم اومد! من دیشب ساعت 4 صبح با اپدیت بازی کردم! با np بازی کردم چ حالی میده با aghanim شیش میکنی کتاب هم ک پول ندارم بخرم
کتاب اومد اپدیت هم اومد! من دیشب ساعت 4 صبح با اپدیت بازی کردم! با np بازی کردم چ حالی میده با aghanim شیش میکنی کتاب هم ک پول ندارم بخرم
223 مگ آپدیت همش با هم
What happened ? Axe happened
حجمش خیلی کم تر از اون چیزی بود ک فکر میکردم...
و کتاب هم با این چیزایی که داره ارزش خریدن داره! ولی فعلا پول دستم نیست بخرم بچه ها شماره حساب میدم یه کمکی کنید :دی
Immortal Treasure I*
Immortal Treasure II*
Immortal Treasure III*
Wyvern Courier*
International Effigy Block*
Cursor Pack*
Arcana Vote*
All Star Vote*
Loading Screen Treasure*
Emoticon Pack*
International HUD*
Taunt Treasure*
Custom Ward*
Desert Terrain*
Music Pack*
Announcer Pack*
Weather FX*
Axe Immortal Item*
فقط به خاطر هيروي مورد علاقم bristleback چون تو كتاب آنونسرش مياد ميخرم كتاب رو
Immortal Zeus هم ميخواد بياد
ویرایش توسط The Viper : 05-01-2015 در ساعت 10:25 AM
ماشالله به valve امسال bouns xp هم نداره افرین افرین ، دلش خوشه به چهارتا ایتم که دو روز دیگه کل ایتم ها میره زیر 1 $ تو مارکت
سلام الان دوتا سایتش یه سری تغییرات جدید تو خود بازی و چلنجر های جدید ارائه داده آگه میشه اونا ترجمه کنید و دستتون درد نکند باسه ترجمه خوبتون
من مرده این آیتم جدیدم یعنی خداست silver edge .
برا lifestealer - troll - slark - alch و ... میشه رفت واقعا عالیه من دیگه برا ترول sange and yasha نمیرم silver + manta + skadi
What happened ? Axe happened
bayani (06-06-2015)
دوتا نموده تو این 3 روز 7 تا اپ داد
خیر ........ بلکه پس از مرگشون یه روح ازشون میمونه که تمام قابلیت هیروشون رو داره و میتونن تا 5 ثانیه حرکت کنن ، اتک بدن و اسپل بزنن ولی حریف هیچ کاری نمیتونه کنه روی اینا ......This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پس از 5ثانیه هم وقتی میمیرن کیلش به نام کسی ثبت میشه که قبل از فعال شدن آقانیم wk اونو کشته .......
ممنون برای ترجمه
ویرایش توسط [DR.[mmL : 05-02-2015 در ساعت 07:33 PM
آیتم های جدید عالین . octarine core اولین آیتم زئوس میشه از این به بعد . فوق العاده ست .
silver edge هم که برای SF و SLARK و خیلی هایه دیگه عالیه . همینطور هم moon shard .
اون mango هم که برای اول بازی هیروهایی مثل earth shaker که مانا داشتنش میتونه سرنوشت بازی رو عوض کنه عالیه .
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©