مدیران عزیز ببخشید برای ایجاد تاپیک جدید ، اما خواستم این در پست اول باشه و کسانی که میتونن کمک کنن پست اول رو بخونن و در تاپیک های دیگه گم نشه ، اما بعد از حل این معما جواب نهایی رو خوام نوشت و تاپیک رو میبندم در صورت لزوم .
کمو بیش دوستان عزیز از خرابی نت من اطلاع دارن برای همه ایرانی ها خوب نیست و داد میزنن اما به قول دوستمون میگه تو دیگه خدای خرابی نت داری
خلاصه چند مدت پیش متوجه شدم بازهایی رو که watch میکنم پینگشون واسم زیر 180 هستش !!! و تا اخر بازی رو دنبال میکردم و با کمک ID match میفهمیدم کدوم سرور هستش معمولا erupa west و us est بودن جالبه ها us !!!! بازی های dendi رو میدیدم کل بازی هاشو و پینگ من 150 بود !!!
ولی توی خود دوتا 2 زمانی که می خوای find کنی باید سرور مورد نظر انتخاب کنی زمانی که پینگ ها رو چک میکنی توی خود دوتا 2 این سرورها رو که توی watch 150 -180 میزنه رو ، توی خود دوتا 300-400 نمایش میده و با این وجود find میکنم و میرم میبینم بله همون 400 هستش اما چرا اینقدر اختلاف . آیا find کردن دیگران از مال من رنگی تره ؟ چرا باید توی watch اینقدر پایین باشه اما زمانی که چک میکنی بالاست اینم بگم همه چیز تحت کنترله و پهنای باند خالیه زمان چک کردن در دوتا 2 . اینی که میگم نه یه بازی نه 2 بازی بلکه بازی های زیاد و ساعت و روزهای مختلف امتحان کردم و اختلافی بین 200-100 داشت .
حالا دوستان سوال اینه ما قادر خواهیم بود بهترین پینگ رو پیدا کنیم و در واقع وارد اون سرور بشیم ؟
به نظر شما چه راه حلی وجود داره ؟
لطفا دوستانی که زبان انگلیسی خوبی دارن از منابع انگلیسی کمک بگیرین ممنون میشم