هنوز خیلی مونده 2 ماه دیگه ... اواسط مرداد شروع میشه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هنوز خیلی مونده 2 ماه دیگه ... اواسط مرداد شروع میشه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
What happened ? Axe happened
از نظر من bulldog تنها بازی کنی بود که مشکل نداشت! شما pajkatt رو دیدی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
''iMM (05-31-2015)
از هرکی تو اتحاد ( معادل فارسی alliance ) بشه ایراد گرفت از پایکت نمیشه . خیلی خیلی عالی بازی میکنه . البته بازی هایی که alliance باخت رو ندیدم ولی چیزی که واضحه وقتی یه تیمی حذف بشه علت اصلی عملکرد ضعیف کل تیم هست .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
خواهش میکنم نظر لطفتونهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باز هم همون جزو ti حساب میشه دوست عزیز
منم فینال پارسال رو اصلا" ندیدم! چون از جفت تیما خوشم نمیومد...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یکی از دلایل دیگه که ti رو امسال زیاد دنبال نمیکنم عدم شناخت تیم هاست چون تو کل پارسال که گذشت حتی الان هم وقت نمیکنم بیام زیاد دوتا 2 و بخاطر همین خیلی از تیم هارو نمیدونم چی ب چیه
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
بالاخره تیم های قدیمی میرن کنار و تیم های جدید با سبک بازی جدید میان ....
ولی واقعا ti4 بدترین تورنومنت بود ...
كلا 1 بازي باختThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
3 تارو مساوي كرد
موافقم انصافا pajkat خوب بازي كرد به نظر من loda از همشون بدتر بازي كرد به جز بازي هايي كه Slardar ور داشت
به نظرم آيتم بنديش مشكل داشت جوري كه بعضي از فايت ها به خاطر نداشتن bkb اول از همه ميمرد با اينكه carry بود
بعضي وقت ها هم فقط به خاطر يه لست هيت خودشو به كشتن ميداد
ویرایش توسط The Viper : 05-31-2015 در ساعت 06:43 PM
نمیدونم بازی NAvi vs Vega رو دیدید یا نه ( بازی دوم )
اما Dendi عجب Ulti زد با Magnus . . .
خودم تو کفش موندم !!!
واقعا بازی برگشت !
فک کنم NaVi هم برگشت
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
lol میگم چطوره چند تا کلاس براش بزاری بهش item build یاد بدی ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عزیزم شما از Loda ایراد میگیری ؟ بهترین کری که من تو عمرم دیدم همیشه کم اشتباه و عالی بازی میکنه ... همونطور گفتن وقتی یه تیم میبازه همشون مقصرن نمیشه از یکی ایراد گرفت pajkatt بازیکن خوبی هست ولی بازی دیشب با PR توی بازی اول خیلی بد بازی کرد شروع بازی رو به خاطر اون باختن 2 بار همون اول بازی مرد برا همین مجبور شدن بیان پایین بهش کمک بدن بعد بقیه lane ها هم خراب شد .
What happened ? Axe happened
عاقا کسی میتونه عکس این گزارشگر Ti5 رو برام بده ؟!
Ti5-EN-OBS3
تو بازی اسمش اینه !
بیش از حد باحال گزارش میکنه
ممنون میشم
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
به نظر منم سهم سهم loda توی باخت هاشون از همه بیشتره . loda 2013 کجا و این loda کجا ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به هر حال چیزی که هست اینه که اکثر بازیکن های دوتا از حذف شدن اتحاد ( khakhakah) ناراحتن .
Always in our memories , RATS OF DOTA
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©