NaVi هم برد و کشتی رو غرق کرد
NaVi هم برد و کشتی رو غرق کرد
Navi 2-1 برد از 4A SC و به فینال رسید بازی سوم واقعا زیبا بود ... Xboct با weaver گند زده بود ولی dendi با lesh و soneikko با winter عالی بازی کردن و Navi برد .
opa dendi opa dendi
What happened ? Axe happened
حرکت های winter عالی بود کلا spirit breaker هر کار میکرد باز winter حالشو می گرفت :دی
آره ... آخر بازی هم که refresh کرد 2 بار ulti زد بازیو بردن ولی خداییش Xboct گند زده بود فقط میمردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
xboct کی گند نمیزنه ...
بازیه اوولم که زود تر از سابورت میمرد
تو گفتی بازی ها رو نگاه نمیکنم چه جوری میگی Loda مقصره ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته منم همه ی بازی های Alliance یا به قول تو اتحاد رو ندیدم ولی چند تایی رو که دیدم Loda واقعا خوب بازی میکرد ... شاید یه جاهای هم مقصره .
ولی به شخصه خیلی بازیشو دوس دارم با اینکه یکم هم اوفت کرده .
شما برو بازي aliance و ninja ... رو ببين loda tiny بود اونجا نصف آيتم deadlus رو خريده بود (crystales+recipe) يه فايت دادن بدش tiny نابود شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همونجا deadlus رو نصفه ول كرد رفت برا bkb يه جا ديگه هم فايت شده بود loda داشت برا خودش rs ميزد بعد فايت رو باختن اومدن tiny + rs رو زدن
تو game 2 هم يه جا loda برا فقط 1 last hit مرد اومد لست هيت كنه axe اسكيل 1 زد مرد
من نميگم loda بازيكن بديه اتفاقا بهترين بازيكن Slardar - ck هست و يكي از بهترين كري ها همينطور تو يكي از بازي ها واقعا نتيجه رو با Slardar تغيير داد اما بايد قبول كنيم اون loda هميشگي نبود حداقل تو اون بازي كه گفتم به نظرم مقصر بود
بازي navi هم خيلي قشنگ بود مخصوصا گيم اول كه باختن dendi خيلي هوك هاي قشنگي كرد حيف باختن
گيم 3 هم Winter گند زد به spirit
ویرایش توسط The Viper : 05-31-2015 در ساعت 11:26 PM
همیشه بازی طبق اون چیزی که شما انتظارشو دارین پیش نمیره
بد بیاری هم داره که اون بازی Lod[A] هم اونطوری شده و روز بدش بود
ولی من خیلی از بازیاش رو دیدم خیلی کری خوبی هست و قابل اعتماد
پس همه تخسیرا گردن Loda نیس
مثل اينكه پست منو كامل نخوندي من اصلا نگفتم كامل تقصيره lodaThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فقط دست كم تو همون بازي اصلا اون loda هميشگي نبود واقعا يكي از بهترين carry هاست
vega چه قویه همه بازی هارو داره میبره
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©