عزیز درباره دوتا حرف میزنی ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
والا من ساپورت بازی میکنم دقیقه 50 نصف آیتمامو دارم چه برسی کری ! اونم pl !
عزیز درباره دوتا حرف میزنی ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
والا من ساپورت بازی میکنم دقیقه 50 نصف آیتمامو دارم چه برسی کری ! اونم pl !
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
بله دادا منم بازی میکنم تو 50 دقیقه بیشتر ایتما رو میگیرم ولی کسی pl رو پیک کنه اصن نمیزارن تکون بخوره فقط اینو گنگ میکنن بعد هر چقدر هم گنگ شه مطمئنن باید تا دقیقه 50 حداقل 2 تا ایتم اصلی بگیره اون وقته دیگه خودش تکی میتونه بازی رو جم کنه ساپورت هم بخاط گنگ میگمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عزیز دل برادر اولا که pl با اسپل دومش میتونه خیلی راحت فرار کنه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوما که منظور من این بود که خیلی زودتر از این ها میتونه آیتم هاشو بیاره . اکثر pl بازهای حرفه ای حال حاضر تیم های مطرح آیتم های early game برای فنتوم میبندن . مثل vladmire و drums و یه سری ایتم های دیگه که به خاطر رشد فوق العاده agility فنتوم هست . به همین خاطر از نظر دمیج و اتک اسپید تامین ـه . تا دقیقه 40 باید فول شده باشه چه برسه دقیقه 50 بخواد 2 تا آیتم core داشته باشه ...
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
فانتوم باید با تا مین 15-13 یا دیگه خیلی طول کشید 18 ... اسپلش و پا جوبی رو بیاره وگرنه از بازی عقب میفته
بعدش هم مستقیم باید بره سراغ هلم, آواتار و مانکی
ویرایش توسط Deadking : 05-25-2015 در ساعت 06:42 AM
به نظر من اشتباه ميكنيد ..This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
براي lifesteal هيرو pl بايد ولاد رفت
ايتم هاي آخر بازي هم bkb واقعا زياد به درد نميخوره شما اگه بازيتون خوب باشه با اسكيل 2 بيشتر اسكيل هارو جا خالي ميدين
Mkb رو هم فقط وقتي بايد رفت حريف هيرويي مثل pa داشته باشه
و از اونجايي كه pl كلي illusion ميسازه آيتم difisual براش خيلي مفيده و مانا حريفو 2-3 ثانيه تموم ميكنه
و از اونجايي كه شما بايد دميج پايه رو ببريد بالا از طريق اگيليتي پس آيتم هاي butterfly و eye of Sadi خيلي بيشتر به درد ميخورن
به نظر من در بيشتر شرايط فول آيتم pl بايد اين آيتم هارو داشته باشه power treads - Vladimir offering - difisual blade - butterfly - manta style - eye of skadi
البته بازم ميگم در بيشتر شرايط اين آيتم ها مفيدن
همينطور اگه راحت تونسيين فارم كنيد تا مين 10-15 radiance بياريد بهتره
اگه بازي هنوز هم تموم نشده بود ميتونيد vlad رو بفروشيد و satanic ببنديد و همينطور اگه خواستيد push بدين بهتره boots of travel بخريد
ویرایش توسط The Viper : 05-25-2015 در ساعت 02:21 PM
منظورم فانتوم اساسین بود نه فانتوم لنسر ....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تعارف نکن میخوای مین 5 rediance بزنیم دیگه ؟ ... عزیز rediance در بهترین حالت مین 18 به دست میاد اونم الان که gold و xp کرییب ها رو کم کردن .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از وقتی هم توی لنسر تغییرات دادن دیگه براش rediance نمیرن earlygame میبندن حتی اگه free هم باشه ... earlygame to lategame .
What happened ? Axe happened
اخه اون بالا بحث در مورد لنسر بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما هم در مورد پست بالا گفتي منم فكر كردم راجب لنسر ميگي
اگرم راجب pa ميگي بازم بعد bkb بايد بره برا skul basher نه Mkb
لنسر آيتم هاي ديگري هم داره كه باهاش بيشتر از radiance مچ باشن پس بستن radiance اختياريهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
امكانش هم هست تا مين 15 بياري اما بايد يه ساپورت خوب باهات باشه ساپورتري مثل sky - bane - lion و با فارم عالي و 1-2 كيل ميشه تا مين 15 radiance بست
اما بايد ايتم ديگري نخري نهايت بوت خالي و براي شروع بازي هم تانگو و هيل و شيلد
خود من لنسر زياد پيك نميدم اما با آنتي ميج با همين روش تا مين 15 battlefury ميبندم
ویرایش توسط The Viper : 05-25-2015 در ساعت 05:50 PM
دقیقا . قبلا چون duration کپی ها خیلی بیشتر بود ایلوژن هارو split میکردن و سعی میکردن با ایلوژن ها همه ی کمپ های جنگل رو تو کم ترین زمان ممکن خالی کنن . کاری که الان با naga انجام میدن . ولی الان دیگه به هیچ وجه نمیشه . بلکه خودتون باید برای تک تک کمپ ها برین .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اقا هر چند تو دوتا واقعا بهترین هیرویی وجود نداره اما باگ ترین هیروی بازی slark ب چند دلیل یکی این ک ایتم بیاره اخر بازی کسی کاری نمیتونه بکنه ... اگ اون کسی ک باهاش بازی میکنه واقعا اسلارک باز باشه کشتنش کار حضرت فیله ... در نهایت کسی هم نمیتونه از دستش فرار کنه عاشقشم ...
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©