چه لذتی داره بازی کردن با رنکی که مال خودتون نیست ؟ (:
داداش گلم من توضیح دادم که ایدی قبلیم دزدیده شده واینا...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هنوزم لینکش توی قسمت امضای سایتم هست
are u kidding me guys?
من آیدی 4.4 میدادم 40 تومن بعد شما میگین 200 تومن؟؟؟؟؟؟؟ واقعا که ...
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
تو بده 40 تومن اونوقت من 4k رو 250 به خارجی میدم . از سودی که می بری لذت ببر .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستان هیچ اجباری به کسی برای دادن قیمت خاصی نیست ، شاید یکی دوس داشته باشه ایدی که داره رو مجانی بده یکیم نه اصلا بده یک ملیون!
فقط اگر کسی ایدی مطمعن با قیمت مناسب داره بگه لطفا
اوه اوه منم میزنم تو کار اکانت بالای 4k درست کردن.... عجب قیمت هایی ....
بله ادم که میخره زیاده البته به همین راحتی ها هم که میگی نیستا برا این خوبه که اگه بازی میکنی و لذت میبری یه منبع در امدی هم داشته باشی ولی در ما فکر نکنم 2 تا اکانت بیشتر بشه زد به عنوان کار نمی ارزه ولی خوب بعد چند ماه میشه باش یک گوشی یا ایتم خوب خرید. به نظر من اگه بلد باشی boost بهتر smurf هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این چیزا رو ول کنید یه ایدی بدید به من :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستان ایدی بالای 4k کسی داشت مطمءن خریدارم اگه قیمت منصفانه بدین
حالا شما هم 250 دادی نوشنه جونت بالاخره هرکی تو این دنیا می خواد مردم رو بچاپه دیگه یک بنده خداهم که می خواد درست کار کنه اینجوری تخلیه روحیش میکنن پیففففففف بویه گند دنیارو گرفته
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
وقتی یکی خودش از قیمت اکانت راضی باشه ویگه به اون چاپیدن نمیگن .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©