درود
بعد از این چند تا تاپیکی که در این باره صحبت کردیم گفتم بهتره یک جمع بندی کلی هم داشته باشیم
توجه کنید دوستان این موارد فقط نتایج هستن پس اگر هوس کردید یه رنک خوب داشته باشید می تونید از این اطلاعات استفاده کنید
اطالاعات ما ( تقریبا همه ما ) از این سیستم کامل نیست به جز خود valve
این تاپیک بیشتر شبیه آموزش smurfing شده
================================================== =======================
روش اول Public match making
1. برای داشتن رنک خوب می بایست Skill Bracket خوبی داشته باشید عبارت اند از Normal Skill , High Skill, Very High Skill
توجه برای دیدن سطح مهارت خودتون از سایت دوتا باف استفاده کنید
https://www.dotabuff.com
رنج mmr حدودی این اسکیل ها :
normal skill :0-3k
High Skill : 3k-4k
Very High Skill : 4k-6k
2. برای رسیدن به هر یک از مهارت های بالا 2 فاکتور (از نظر من -موارد دیگه ای هم می شه اضافه کرد ) خیلی مهم اند :
1) Win Rate بردهای شما
2)K/D/A تعداد kill -death-assist
زمانی که skill bracket شما مثلا VHS میشود و با فرض اینکه 20 بار مرده باشید هیچ تاثیری در تغییر skill bracket شما ندارد .
مواردی که بهتره در مورد روش اول بدونید :
بعد از اینکه اکنت جدید ساختید سطح بازی ( skill bracket ) شما هیچ ربطی به سطح بازی اکنت قبلی نداره : به IP , Device قبلی شما بستگی ندارد
توجه :
زمانی که در پارتی باشید و ان بازی بیش از 50 دقیقه طول بکشد skill bracket در دوتا باف نمایش داد ه نمی شود
توجه:
اگه با دوستان خود در پارتی باشید و skill bracket انها کمتر از شما باشد در دوتا باف کمترین skill bracket فرد درون پارتی در دوتا باف نمایش داده می شود
================================================== =================
روش دوم Bot match making که smurf محسوب می شه
در این روش شما تا لول 13 با بوت بازی می کنید که چندتا حسن داره
در این روش Win rate شما 100% می شه به احتمال زیاد ( مگه اینگه از بوتا ببازید )
دوم هم اینکه خیلی راحت می تونید KDA بالايی بدست بیارید
زمان کمتری هم نسبت به بازی های پابلیک نیاز داره
در این صورت بازی شما به 10 بازی mmr بستگه خواهد داشت
طبق مطالبی که از سایت های خارجی دیدم فردی با همین روش رنک 5k گرفت تو یک از بازی هاشم با sing sing بازی کرده ....
در روز های اینده سعی می کنم در مورد بعضی هیرو ها و روش های دیگه صحبت کنیم