به نظر منم به گارنا بگید روم برای دوتا 2 بسازه
شاید قبول کنه
به نظر منم به گارنا بگید روم برای دوتا 2 بسازه
شاید قبول کنه
اگه بزنیم عالی میشه.البته قبول دارم ایرانی ها یه ذره زیادی فحش می دن و دعوا را میندازن ولی همه این جوری نیستن
خیلی عالی میشه اگه درست،شه ولی باید فرهنگ این مردم رو هم درست کرد تا از بازی کردن لذت برد من تو بازی هایی از جمله cod4 , dota1 . Csgo و cs1.6 با دوستان ایرانی بازی کردم. و کلا حتی با وجود ادمین باز هم حرف های رکیک و برخورد های گفتاری دیده میشه که مایه تاسفه تنها جایی رو که بدتر از سرور های خودمون دیدم سرور های روسیه بوده و واسلام بعضی از دوستان بازی رو خیلی جدی میگیرند با پایین اومدن winrate یا رنکشون دنیا رو بهم میریزنو همه رو مقصر میدونن الا خودشون
اقا من حاظرم با هرکی بازی کنم به جز عربا
وای خدا رفتم بازی من هارد کری بودم حریف هم دوتا هیرو که اینویز بودن داشت دوتاشونم اینویز داشتن یعمی وحشتناک به یه وارد نیاز داشتیم
مگه یه نفر یه واردی یه مرغی پیزی میخرید من خودم مرغ خریدم مین 50 هم اپش کردم تو تیم هم ساپورتر نبود اما روبیک بود و میتونست این وظیفه رو به عهده بگیره
بعدش انگار تازه چیزی به نام میکروفون گیرشون اومده بود یکی توش هوف میکرد یه باش می*زید یکی داد بیداد میکرد یکی اهنگ میخوند منم که هدفون رو قطع کردم فقط به حریا گفتم هرچه سریع تر بازی رو تموم کنین منم باتونم
الان هم دارم سر همین کار فقط ar بازی میکنم ریپورت شدم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©