آموزش لول های دوتا لود
سری دوم
TANKها
سلام این بار خواستم لول های تانک هارو براتون بزارم.تانک ها به صورت کلی به 4 گروه تقسیم می شوند:
1-بعضی تانک ها هستن که ما لود بازا می گیم بهشون balance tank یعنی تانکه تانک هستن و به این راحتیا کشته نمی شن.مورد داشتیم 5 پلیر ریختن سره یک تانک همشون با hp نصف برگشتن.برای این جور تانک ها لول های زیر مثال خوبیه:
هیرویی که من پیشنهاد می کنم یکی بیش تر نیست اونم axe هست.
و البته این هیرو که اسپیریت باشه هم بدک نیستن:
2-دومین گروه از تانک ها back tank ها هستند که وقتی بقیه بهشون اتک میدن hp شون کم میشه و این بهترین تانک برای بازی گروهی و تیمی هست و بسیار با لول زن ها هماهند هست.
این لول ها مثال این نوع تانک هست:
و به جای 1 آهو که slow می کنه میشه از 2 necrolyte استفاده کرد
هیروی که من پیشنهاد می دم.
Axe هست چون hp بر ثانیه اش بالاست و سفت هست. و هرکی attack بده ازش کم میشه hp و از این ور پر میشه.
3-گروه سوم که ما بهش می گیم Hard Tank که حتی چشمه نمی تونه بزندشون. لول هاش زیاد با گروه 1 فرق نداره ولی رازش اینه که وقتی به جای 6 خرس 6 آبادان می گیره به دلیل hp زیاد و hp بر ثانیه ی زیاد طول می کشه تا بمیره و وقتی که hp کم شه 6 آبادان hp رو می بره بالا و بعد هم آنخ و بعد از آنخ آبادان دوباره کولدرانش پر میشه و و و
لول های این نوع مثال باید دوتا 6 آنخ و 6 آبادان باشه و بقیه لول ها یکی 3 دراگون و 3 گوبلین و 3 مرف باشه اون یکی دیگه دل به خواهی هست:
هیروی مناسب هم فقط یکی هست spirit چون به دلیل داشتن hp بالا کارو راحت می کنه(طبق توضیحات بالا)
4- و اما رسیدیم به Level Tank ها با Fun Tank ها. این نوع 3 خصوصیت دارن:1-داشتن hp بالا 2- کم شدن hp در حالت عادی از هیرو های دیگر 3- استفاده از 2 لول 6اش برای رساندن damge
این هم دیگه دل به خواهی هست لول هاش ولی باید ترکیب اینجوری باشه. یعنی 2 تا لول 6 ها زدنی باشن مثل 6 جن و 6 سندکینگ و لول های دیگه یکی کم کننده ی hp که 2 necrolyte خیلی مناسبه و لول مرف که خیلی لازمه و لول 3 دراگون و 3 گوبلین:
هیرو هم فقط می تونه spirit باشه بدلیل hp بالا و هیروی درخت هم میشه ولی از من میشنوید نگیرینش چون سفت نیست مثل spirit
نکته : spirit و axe دو هیروی عالی برای تانک شدن هستند بدلیل سفت بودنشون و اگه پا بگیرن دیگه هیچ کس حریفشون نیست.