مشخص نشده ولی 95% دیگه نمیخواد که البته عقل هم همینو میگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مشخص نشده ولی 95% دیگه نمیخواد که البته عقل هم همینو میگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه ولی فکر کنم هر روز اپدیت میاد واسشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
The enemy of my enemy is my Friend
من حق انتخاب ندارم تا این 7 گیگ رو دانلود نکنم نمیتونم برم گیم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میترسم الان دانلود کنم باز فردا بگه این 7 گیگ رو باید دوباره دانلود کنی .
خب دانلود نکن! چرا نظرات قبل رو نمیخونید بعد نظر میدید؟ 2 بار پشت سر هم پرسیدید اگه دانلود کنم نمیخواد یا میخواد بعدا !
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
بنده صبر میکنم تا هروقت اجبارم کردن آپدیت کنم !
یعنی وقتی آپدیت میکنم که در صورت آپدیت نکردن استیم نزاره برم تو بازی
اونوقت دیگه مجبورم :d
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
خدا خیرت بده، به خاطر این تصمیم بزرگی که بالاخره گرفتی باید 1 آیتم بهت بدم .
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
ببخشید ولی کی گفته اجباریه ؟؟؟
میشه بگید ؟؟؟
شاید هرکس خواست دانلودش کرد گرافیک بازیش بیشتر شد
هرکسم خواست دانلود نکرد با گرافیک قدیم بازی کرد
والا
مدرکی دارید که بعدا قراره اجباری بشه ؟
نه داداش اجباری میشه
مدرک= میخوان سیستم mmr رو تغییر بدن.
شما میتونید تیک dota2 reborn ور دارید از probertis dota2 که دیگه دانلود نشه اجباریم نیست اپدیت کردن 7 گیگ تا شهریور .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
100% اجباری میشه مدرکش خود سایت رسمی دوتا 2 که گفته بعذ از ti5 دوتا 2 حذف میشه و dota2 reborn جاشو میگیره
ویرایش توسط Darktoheaven : 06-19-2015 در ساعت 01:30 AM
من تیک رو هم برداشتم ولی دوباره 7 گیگ اپدیت میخوادچیکار کنم ؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©