وایییییی... همین الان 17mg آپدیت واسه دوتا اومد منم 6.5gb از این dota2 reborn رو دانلود کرده بودم که بعد از آپ کردن این 17mg دیدم دوباره داره 6.7gb رو از اول دانلدو میکنه................ ای خداااا
وایییییی... همین الان 17mg آپدیت واسه دوتا اومد منم 6.5gb از این dota2 reborn رو دانلود کرده بودم که بعد از آپ کردن این 17mg دیدم دوباره داره 6.7gb رو از اول دانلدو میکنه................ ای خداااا
یره این منظورش این بوده که mmr فعلی که در reborn غیرفعاله بعدا فعال میشه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
آقا یه سوال : الان که dota 2 reborn اومده من بخوام بک آپشو نصب کنم باید بک آپ خود dota 2 reborn رو بگیرم یا بک آپش با بک آپ دوتا2 یکی هست؟ یعنی بک آپ کدومو بگیرم؟
داره میگه برای کسایی که بتای reborn رو دانلود کردن فعلا رنک غیر فعال هست تا چند روز آینده که روش کار کنن تا فعال بشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من 3.7 گیگ دانلود کردم بعد برای خود دوتا2 یه آپ 17 مگی امد کل 3.7 گیگ دانلود من پرید فقط و فقط F***k Valve And Gabe
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
دقیقا همین 2 ساعت پیش واس من همین اتفاق افتاد.... 6 گیگشو دانلود کرده بودم. میخواستم بشینم دو دستی بزنم تو سرم ||||||||||||||||||||||||||||
حیف که روزه هستم وگرنه میرفتم تو سایتشون مثل چی به ماردشون نوقل و نبات پرت میکردم.
این جا رو ببینین چند نفر دیگه هم همیچین مشکلی دارن.
https://steamcommunity.com/app/570/d...8356190332877/
شما هم برو بگو همچین مشکلی هست حداقل یکی از مسئولین شون بیاد توضیحی بده من هنوز فابل ها دانلود رو داره حجمش 16 گیگ هست !! شاید راه برگشتی باشه.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
برای من که دیروز کلا دانلود کرده بودم هم پریده ! خوب شد Backup گرفتم . جالبیش اینجاست که حجم Dota هنوز 14 گیگ ـه
بره بابا )))) اون بره هستا تو کلاه قرمزیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
dude i old u dont updateThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
valve is bitc...h
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©