دقت کردید از وقتی reborn اومده این شکلک تو انجمن زیاد شده! --->
پس من فعلا نزنم رو دانلود اگه هی میره از اول
دقت کردید از وقتی reborn اومده این شکلک تو انجمن زیاد شده! --->
پس من فعلا نزنم رو دانلود اگه هی میره از اول
Ray[A]n (06-19-2015)
نه این شکلک کلا همیشه زیاد بوده
آره بابا یه جور مثل workshope بزار اجبار شه بعد بزن، دیروز رفتم دیدم تو بازی لگم اومدم دیدم 700 مگ آپ کرده ،به لطف خدا 4 خوابیدم 12:30 بیدار شدم دیدم 700 مگ پریده
اصلا برای کارای والو این شکلک حلال
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Soul Keeper (06-19-2015)
تک های DLC ها رو بردار برو تو قیمت دانلود استیم آپ Dota 2 رو X بزن بعد از استیم خارج شو ، برو جایی که استیم رو نصب کردی بعد برو این جا Steam\SteamApps\downloading هرچی توی این پوشه دانلود میبینی که نوشه 570 داره کلا حذف کن بعد استیم رو باز کن حل میشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
DX11 رو همه ویندوز 7 ها نصب هست لازم نیست چیزی نصب کنی و در آخر DX11 برای ویندوز XP نیست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما میتونی آدرس بدی بنده بیام دم منزل شما هاردم رو بدم بریزی توش؟(اگر مشکلی ایجاد نمیشه)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فکر کنم حجم بازی خودش به تنهایی 13 گیگ هست 7 گیگ هم که امده روش حدودا 5 تا دیویدی میخواد که باید بکن تو Rar هر قسمت رو 4 گیگ در کل دردسرش زیاد هست.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
H.e.x (06-19-2015)
معمولا ایرانیارو تو بازی از این شکلک شناسایی میکنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
volvo هم میخواست یه کاری نه زد تو حال همه... دیگه میزارم تا درست شه
Apdentist (06-19-2015)
هنوز اون 6 گیگی که دانلود کردم هستش تو پوشه ی استیمم.... کسی راه حلی پیدا نکرده که بتونیم درست کنیم این مشکلو ؟!
ویرایش توسط Ray[A]n : 06-19-2015 در ساعت 12:28 PM
راه حل نداره من گشتم نبود نگرد نیست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برو تو قسمت دانلود استیم آپ Dota 2 رو X بزن بعد از استیم خارج شو
سلام این قسمت که شما میگی پیدا نمیکنم میشه تصویری بگی کجاس ؟
هرچی گشتم نیس ...
ویرایش توسط Victor : 06-19-2015 در ساعت 12:39 PM
این جا ها که من یه X گذاشتم باید باشه اول آبدیت رو pause کن بعد ضبدر خودش میاد.
آره نمیشه داداش
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©