چه بهتر که آپ من 3.7 بیشتر دان نشود وگرنه هرروز باید 5 گیگ دان میکردم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مرگ بر Valve.
چه بهتر که آپ من 3.7 بیشتر دان نشود وگرنه هرروز باید 5 گیگ دان میکردم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مرگ بر Valve.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
پیشنهاد میکنم بعد ti5 نسخه اصلی رو دان کنید !
اینطوری شاید فردا پس فردا هم همینجوری آپدیت 5 گیگ شیش گیگ داد !
به هر حال خوددانید
اما من هرجوری فک میکنم فیکس کردن چندتا باگ 5.5 گیگ آپدیت نمیخواد !!!
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
من که بعد 8 گیگ دانلود ناموفق ولش کردم :/
مسابقات tiکی تموم میشه؟
والا اینطور که اپ میاد براش اصلا ارزش دان کردن نداره الان:/
The enemy of my enemy is my Friend
ti اصن شروع نشده هنوز ... هر آپدیتی هم که تا اینجا براش اومده زیر 20 مگ بوده ... امروز تیم و بازیکن مورد علاقه اضافه شد که فک کنم شما چیزی نمیفهمی ازشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
What happened ? Axe happened
منظورم اینه میگن بعد tiمیاد کی شروع میشه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اصلا اسم تاپیک Dota reborn هست.شما راجع به Dota صحبت میکنی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ربطی به ti نداره آخه خواستن بازی یکم جدید شه خیلی تکراری شده بود دیگه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منم تاریخ دقیق update رو نمیدونم ... شب مگه دانلود رایگان نداری ؟ شب بزن دنلود شه هر موقع اومد .
What happened ? Axe happened
نه متاسفانه اگه تایم رایگان داشتم الان تموم شده بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اوکی مرسی صبر میکنم تا نسخه اصلیش بیاد
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©