ویندوز 32 بیت وقتی بیشتر از 3 گیگ رم پشتیبانی نمیکنه چرا باید فعال کنن؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویندوز 32 بیت وقتی بیشتر از 3 گیگ رم پشتیبانی نمیکنه چرا باید فعال کنن؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
منم ویندوزم 32 هست ( داده بودم درستش کنن بعد که درست شد 32 ریخت احمق نمیدونست خود سیستمم 64 هست ) هیچ فرقی احساس نکردم گزینه high هم دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فرق 32 با 64 در ساپورت رم هست و برنامه هایی که اجرا میکنن در کل 64 بهتر هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
سلام،دوستان یه سوال کسی ریبورن رو نداره؟ بفرسته برا من ؟ پول پست رو هم خودم میدم،سایت هست ولی باید کارت ب کارت کنیم پول رو (درب منزل نداره ) اگه کسی داره لطف کنه بگه ،چون من نتم یه 5 -6 روزی طول میکشه دانلودش کنه.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
سلام
کسی مشکل دانلود داره برا ریبورن؟ من هرشب ک میذارم برا دانلود تا نزدیک 4گیگ میره ولی وقتی لاگ اوت کنم 1بار باز 0 میشه یا میشه 1گیگ دانلودد! باید چیکار کنم؟
واقعا برای شبکه ای مثل استیم که بزرگ ترین برنامه دانلود و بازی هستش افته که یه چنین باگی رو از اول ساختش فیکس نکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگر درهنگام دانلود شما اپدیتی به بازی بیاد هر چقدر هم حجمش کم باشه حتی 1 مگ و شما دانلود را pauseکنید بازی از اول دانلود میشه اگه پست های قبلی این نوپیک رو هم میخوندید میدید ما چقدر در بارش بحث کردیم
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
Dota2player (09-05-2015)
دوستان من لپتاپم ۲تا کارت گرافیک داره بعد وقتی که ریبورن رو از استیم اجرا میکنم با گرافیک ضعیفتر اجرا میکنم و توی بازی لگ دارم کامل,الان اگر بخوامٰ که با اون یکی کارت گرافیک اجرا کنم بازیو باید فایل exe دوتا ریبورن رو پیدا کنم , کسی میدونه کجاس ؟
خب پس از 3-4 بار پاک کردن دوتا2 و نصب دوباره بک اپ بازم نتونستم اجراش کنم دیشب زدم دانلود شه بدون هیچ توقفی تا الان 3.5 گیگ دانلود شده و به گفته استیم باید تا فردا ساعت 9 صبح دانلودش کامل شه امیدوارم مشکلی پیش نیاد
اره ماشالله از دیشب انلاینه تکون نخورده فیکسسThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چطوری میتونی تحمل کنی دو روز نه سایت بری نه پلی بدی من نمیدونم
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©