خب همین 2 دقیقه پیش رسید به 5 گیگ و برق رفت
الان دوباره اومدم زدم دانلود بشه حالا شانس اوردم 2.8 گیگ رو سیو کرده
من بیخیال نمیشم شده 1 سال این کامپیوتر روشن بمونه من این ریبورن رو دانلود میکنم
خب همین 2 دقیقه پیش رسید به 5 گیگ و برق رفت
الان دوباره اومدم زدم دانلود بشه حالا شانس اوردم 2.8 گیگ رو سیو کرده
من بیخیال نمیشم شده 1 سال این کامپیوتر روشن بمونه من این ریبورن رو دانلود میکنم
بعد از دانلود کردن اولین کاری که میکنی با از کل پوشه اسیتم کپی بگیری من بد بخت ماه پیش دانلود هم کردم 2 روز هم بازی کردم ولی پرید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
این دردسرها چیه خب میکشید
وقتی دانلود ریبورن اجباری بشه دیگه نیازی نیس از پوشه ی استیم کپی بگیرید و جدا جدا بازی رو نصب کنید
دوتا 2 به ریبورن تبدیل میشه و دوتا 2 رو نصب کنید انگار ریبورن نصب شده .... ( فکر کنم اونموقع از دوتا 2 بک اپ بگیرید انگار از ریبورن بک اپ گرفتید )
ما که میگیم ولی انگار فقط خودمون میشنویم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حالا اگرسرعت 8 مگ دانلود نامحدود بود یه چیزی ولی نه با 120kb که
Apdentist (09-06-2015),Deadking (09-08-2015),IMMORTAL_FARZIN (09-08-2015),w3c (09-06-2015)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خخخخخخخ حرفم درست در اومد بیچاره هی دیشب میگفتم زنگ میزنم اداره برق برق شمارو قطع کنه باور نکرد )))
لبته خودم گذاشتم 1.7 گیگ رفته حالا نیایی تلافی کنیا
بر طبق گفته استیم فردا ساعت 9 امادست
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
ATER (09-06-2015),IMMORTAL_FARZIN (09-08-2015)
http://www.youtube.com/watch?v=uhEMx3C0FlsThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من با Reborn که بازی میکنم تو بازی خیلی زومه یک محیط خیلی کوچیکتری رو میتونم ببینم و همه چی بزرگتره طبیعتن کسی میدونی چطور میشه دوربین رو عقب تر برد؟ا
باید عادت کنید دوست عزیز راهی نیست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من دیروز 2 دست بازی کردم اولاش برام سخت بود اما بعدش فهمیدم خیلی روون تر از دوتا 2 قبلی هست.
بازی تغییرات گرافیکی هم زیاد داشته و میشه گفت مپ Redesign شده اما قالبش حفظ شده پس سعی کنید عادت کنید.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
بله بلاخره دانلود reborn اجباری شد الان هر کس می خواد دانلود کنه دیگه مشکلی پیش نمیاد
به سوی ریبورن :smile40:
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©