منم همین مشکل را دارم ،This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چی کار کردی ؟؟
منم همین مشکل را دارم ،This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چی کار کردی ؟؟
کسی سایت میدونه که ریبورن رو بفروشن؟؟؟
قبل از هر کاری ! برین داخل تنظیمات و مناسب با قدرت سخت افزارتون تنظیمات رو اعمال کنید ! حتما توجه کنید که resolution ست شده باشه
اغا شما سایت میدونین که اپدیت دیروز 6.3 گیگ رو که همان ریبورن هست بفروشن؟
هر کی تبلیغات میکنه تخلف براش ثبت میشه
خودتون سرچ کنید تا سایت فروشگاهی پیدا کنید !
این میلاد ظالم که نمیزاره ما سایت معرفی کنیم توی گوگل سرچ کن خرید بک آپ دوتا2 ریبورن میاره برات.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
n.0 n@me (09-10-2015)
بالاخره آپدیتش تموم شد .... 8 ساعت طول کشید ..
امروز دوباره 118 مگابایت جدید اضافه شده.
من الان 7 ساعت دوتا بازی نکردم مثل معتادیم که مواد گیرش نیومده :imhorrifiedplz::smile16:
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
IMMORTAL_FARZIN (09-10-2015),shahab3 (09-10-2015)
کسی یه راهی سراغ نداره سرعت دانلود استیم فیکس شه ؟ ... الان یه فایل معمولی بگیرم با سرعت 400-500 میگیره ولی تو استیم هی میره بالا باز میاد پایین میره رو 400 باز میاد رو 30-40 .
لعنت به این reborn .
What happened ? Axe happened
ANG3L Of W4R (09-10-2015)
برای من الان 14 ساعته هنوز 1 گیگ مونده ، این استیم با حدکثر دانلود نمیکنه عوضی
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©