خخخ من که تا این دان شه دارم دوتا 1 بازی میکنم . کیف میده یه سال پیش که دوتا دو نداشتم با این بازی میکردم . خخخخ
Sent from my HTC One using Tapatalk
خخخ من که تا این دان شه دارم دوتا 1 بازی میکنم . کیف میده یه سال پیش که دوتا دو نداشتم با این بازی میکردم . خخخخ
Sent from my HTC One using Tapatalk
5 گیگ دانلود از دیشب تا الان اومد از اول gg
ANG3L Of W4R (09-10-2015)
الآن کلا باید چه قدر دانلود کنیم تا ربورن دانلود شه؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
محمد فقط لول ! چقد بدشانسی آخه ...
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
باز تو خوبی من گیرمم بیاد نمیتونم با این لگ بازی کنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
6418 مگابایت (حداقل )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه منظور من اینه که بعد او 6گیگ دیگه آپدیت دیگه نیومد ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
یکی هم گیر نمیاد اپلود کنه بخدا من سایت داشتم که vps دستم بود 30 دقیقه طول نمیکشید هم دانلودش هم اپلودش برای بچه ها ، که حداقل نیاد از اول با idm راحت بگیرن
اقا من دیشب 2گیگ دانلود کردم الان که دوباره رفتم تو استیم شده بود 500mb چرا؟؟؟؟؟؟!؟!؟!؟!؟!؟
WTF
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
انگار همه لول یک شدیم رفت :/
6 گیگ با این نت . زده 1day 14 hour :O
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©