اره ... دوباره 118 مگا بایت اومده...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هنوز باگ زیاد داره ... فک کنم یه 400 500 مگ دیگه هم آپدیت بیاد
اره ... دوباره 118 مگا بایت اومده...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هنوز باگ زیاد داره ... فک کنم یه 400 500 مگ دیگه هم آپدیت بیاد
آقا خیلی بهتر شده ... 2 تا گیم رفتم امروز 1دونه نوب تو بازی نبود ... اصن یه چی میگم یه چی میشنوی ... واسه افرادی مثل من که به نوب کشی عادت کرده بودم خیلی بد شد .... یه بازی رفتم مید ... واقعا گند زدم ... ولی با این حال بازیو بردیم...
عه چرا یادم اومد دست قبلش یه یار نوب داشتیم که pugna داشت و رفت لاین بلد نبود deward کنه ... ولی از قبل خیلی بهتر شده.
من sf بودم ... Queen اول بازی خیلی خوب شروع کرد و 2تا کیل ازم گرفت ولی بعدش خودش خراب کرد ... تا مید گیم هم زیاد ایتم نداشتم...
من خودم از اینویز خوشم نمیومد ولی این گیم جوری بود که اصلا دگر بدرد نمیخورد چون همشون DPS Dmage داشتن که دگر کنسل میکرد ... واسه همین اینویز رفتم ... بعدشم سنج یاشا که دیگه بعدش بازی برگشت.
ویرایش توسط reza11 : 09-10-2015 در ساعت 03:26 PM
bayani (09-10-2015)
Lone MaMaD (09-15-2015),Soul Keeper (09-10-2015)
اره ولی قبلا هم نوشته بود که بر اساس level یا xp به هم لول خودت میخوری ولی قبلا نوب زیاد بود ... تو 2 تا بازی امروز فقط 1 نوب دیدم... قبلا تو هر بازی 3-4-5 تایی بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خخخخخخخخخخخخ ... خدا نکنه والا آدم اینجوری 100 بار بمیره تو بازی بهتره که 4 تا یار نوب داشته باشه ... واللللللللللللا ... حالا ما یه گیم دیکه بریم ببینیم چی میشه خخخ. فعلاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دانلود ریبورن اجباری شد آخه این چه وضعیه شاید یکی دوست نداشته باشه آپدیت کنه
ما که سفارش دادیم ... 24 الی 48 ساعت دیگه میاد ...... پول خود backup dota2 reborn با آخرین بروزرسانی داره 5 تومن میده مفته مفته هزینه حمل و نقل هم برای من که تهرانم حدود 7400 درومد
اره 5t مفته پول پست رو دیدم هنگ کردم
1 روز دوتا نرفتم زیرچشام سیاه پوستم زرد شده عین معتاد ها کنج خونه دارم دیوار هارو نگاه میکنم
Learn How [Fragile] You Are!
Keep Calm I'm Just OFFlin3
از کجا گرفتی؟؟؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©