آقا کسی مشکل موس رو نداره؟ ر*ده به اعصابم
آقا کسی مشکل موس رو نداره؟ ر*ده به اعصابم
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
آقا یک سوال من هنوز ریبورن نگفرتم آیا لول ها و آیتم ها هنوز هست یا دیلیت شده ؟؟؟
what do u think?
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
آخه قبلا از یکی شنیده بودم دیلیت شدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خیر،ولی خیلی خیلی بد شده واقا لول ها رو میگم ولی آیتما که همونان.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
اگه منظورت region هستش دقیقا زیر mod های اصلی موقع فاید سمت راست region هست. ولی اگه انتخاب نکنید اتوماتیک انتخاب میکنه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"لیست مپ های فوریت کجاست"
چی؟
ایتم ها همونن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی روش لول اپ تغییر کرده.
یه سری تروفی ها /کار ها هستن که انجام میدی میزان point به شما میده.
هر 100 تای اونا 1لول هستش.
hosi (09-11-2015)
دوستان همین الان من متوجه یه باگ بسیار بسیار بزرگ شدم،توی anciant creep های dire ،نامحدود میتونید stack کنید!!!!!!!!!! خیلی خیلی عجبیه واقعا.. کی درست بشه خدا میدونه..
داداش تا جایی که من میدونم کلا همه ی camp ها از جمله ancient creep ها نامحدود stack میشن فقط باید بعد از چندبار stack کردن زودتر از قبل کریپا رو کشوند بیرون که کامل خالی باشه و stack بشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لووول یه باگه توی دوتا2 الان ancient های dire خود به خود stack میشنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعضی مسابقات با تاخییر قراره برگذار شه تا این باگ و درست کنن xD
نه داداش چنین چیزی صحیح نیست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©