OMG OMG OMG OMGThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
داداش نوکرتم این script ها رو از کجا گیر بیاریم ؟
این vac ban هم ip رو بن میکنه ؟ توضیح میدید این vac ban چیه ؟ واقعا این PA ارزش امتحان کردنو داره
OMG OMG OMG OMGThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
داداش نوکرتم این script ها رو از کجا گیر بیاریم ؟
این vac ban هم ip رو بن میکنه ؟ توضیح میدید این vac ban چیه ؟ واقعا این PA ارزش امتحان کردنو داره
vac اکانتو بن میکنه نه ip و بنش permanete به هیچ وجه unvac نمیشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
A_W_Z_2 (09-12-2015)
Crit 100℅ wtf
یعنی به معنی واقعی کلمه میری جلویه طرف میگی suprise motherf*cka
من یه اسکریپت برا لون دروید دیدم اسکیل ۲ به طور نامحدود فعال بود و مثل خر اینور اون ور میرفت کیل میگرفت
ویرایش توسط amirbkt : 09-11-2015 در ساعت 11:35 PM
چرا گرافیک بازی شبیه ماریو شده؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فک کنم بتونی از guaide که بازیکنا میزارن استفاده کنی
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
اگر خرجش فقط یه اکانته که هیچ آیتمی توش نیست و ساختنش مجانیه من پایه امThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این دوتا دیگه برا من اصلا تو بازی نمیره
شانس بیارم بره تو منو تا مچ پیدا میکنه دوباره crash میشه
دور روز پیش رفتم خونه پسر خالم ازش ریبورن بگیرم ، رفتم خونشون روفتم تو بازی دیدم چطور هست امده بیرون با اکانت خودم برم وصل شدم همون جا ریبورن اجباری شد.
گرافیک حدود 10% بهتر شده ، با DX11 اجرا میشه ، کلی توش باگ هست ، قسمت demo خیلی عالی هست میری میبینی آیتم ها چطور هستن و.. ، کاستوم مپ ها عالی فقط بدیش این هست که نمیتونی هاست انتخاب کنی.
پینگ ها هیچ تغیری نکرده.
دوستان کسی میدونه ریپلی های دانلود شده کجاست؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
درود آتر جان ،ریپلی های قدیمی رو پشتیبانی نمیکنه
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
ATER (09-12-2015)
holy molyThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من 20 تا ریپلی TI5 دانلود کرده بودم!!!
خاک تو سرشون.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
خیلی بد شد،3-4 تا بازی از سال 2012 داشتم توشون ولی واقعا خراب شده بودن ریپلی هاشون نه که اون موقع wk نبود جاش skeleton king بود،خراب شد ریپلی
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©