هنوز میشه بدون اپدیت دوتا بازی کرد ولی فقط لابی و با بوت ها والا منم امروز دوباره قطع شد این اپدیت یگ کیک رفته بود 1.3 بعد استپ کردم پاز کردم یکم دیگه اومدم دیدم نوشته 1.3 ولی نوشته بود 1.3 mb لوول lol تا یک ساعت حالم گرفته بود
هنوز میشه بدون اپدیت دوتا بازی کرد ولی فقط لابی و با بوت ها والا منم امروز دوباره قطع شد این اپدیت یگ کیک رفته بود 1.3 بعد استپ کردم پاز کردم یکم دیگه اومدم دیدم نوشته 1.3 ولی نوشته بود 1.3 mb لوول lol تا یک ساعت حالم گرفته بود
من الان تو این دوبازی اخرم سه تا مشکل برام پیش امده تو بازی اول وقتی می خواستم چیزی بخرم ازش چندتا دیگه هم بازی می خرید مثلا یه تانگو می خواستم بازی سه تا بشت هم میخرید یا یه tp می شد 3 تا...
تو بازی دوم هم این مشکل هنوز وجود داشت + این که بازی اکثر مواقع لول دومم رو همون اول کاری کنسل می کرد (ویندرنجر) کاری میکرد هیچ دمیجی نزنه تقریبا..این دوتا مشکل قبلا وجود نداشت و یک مشکل دیگه این هست که وقتی التیم رو رو تاور حریف می زدم بجای زدن از اون فاصله میره سمتش و اتک نمی ده تا من بگم رو تاور بزنه.
الان این سه تا باگه یا مشکل از خود منه؟
یک سوال هم داشتم الان که بازی زوم تر شده من اکثر مواقع نمیتونم lvl ام رو هیرو حریف بزنم و از دستم در می ره (مثل لول یک ویندرنجر) اللخصوص هیرو های سریع تا قبل Reborn تو دوتا این مشکل رو داشتم ولی تقریبا یک بار از هشت بار رو از دست میدادم ولی الان شده یک از دو البته اگه نگم همیشه
ممنون میشم اگه جوا بدین
سلام مشکل های اولی که گفتین رو منم دارم، eee من فک میکردم فقط خودم این مشکل دارم ،و همش حس میکردم دارم سوتی میدم که اینقد آیتم های مشابه میگرم ، 2 تا بوت پشت سر هم گرفتم دیروز،یعنی بعد 10 مین یکی از یارام گفتم لول u have 2 boots بعدش تازه فهمیدم. این ویند رنجر هم دقیقا مال منم با ویند رنجر اینجوری شد،مشکل بعدیتون رو بنده اطلاعی ندارم،آخه این چی بود که اجباری بشه،بخدا اصلانم باحال نیست،آدم دیگه انگیزه نداره نه most hero ای هست ،قبلا باید سعی میکردی با یه هیرو بیشتر بازی کنی تا جای یه most hero دیگت بشه الان با یک کلیک
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
این مشکل 2بار کلیک شدن قبلا هم بود من فکر میکردم مشکل موس م هستش.
اینکه W همش on / off میشه هم از باگ های reborne.
یکم وایسید فیکس میشه.
فک کنم با اینهمه باگ 1گیگ دیگه اپدیت بیاد خب مگه مرض داشتن اول باگ هارو فیکس میکردن بعد اجباری:mad:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
طی دو روز دیگه فقط 1گیگ میدن باو،همین امروز 150 مگ آپ اومد
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
نفهمیدم چی گفتی الآن اطمینان داری که دو روز دیگه 1گیگ اپدیت میاد؟؟!! ;|This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
این 150 مگ up امروز مشکل crash / freeze شدن رو فیکس کرد(حداقل برای من که فیکس شده)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
افت فریمی هم که بعد از reconnect شدن موقعی که weather effect داشتی هم فیکس شده.
اگه دقت کنید میبینید حجم پوشه استیم داره کم میشه که این نشون میده
dota سورس 1 داره کاملا حذف میشه
ماله من وقتی لول زیاد میزنن هنگ میکنه مخصوصا ulti جیرو مطمئنا بخاطر سیستم ام نیست از بازیه
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©