eee داداش آره مال منم همینطوریه من فک میکردم به خاطر سیستمم ،خواهشا یکی اگه بلده بیاد اینارو همه یه جا بگه که ما فک نکنیم مشکل از ماست.
eee داداش آره مال منم همینطوریه من فک میکردم به خاطر سیستمم ،خواهشا یکی اگه بلده بیاد اینارو همه یه جا بگه که ما فک نکنیم مشکل از ماست.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
دوستان بهتره از آخرین نسخه آپدیت کارت گرافکتون برای پرفورمنس هر چه بهتره بازی استفاده کنید.
از کجا بفهمیم نسخه خودمون چی هست؟ و آخریش رو از کجا دان کنیم؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
مشکل از سیستم هست
من 10 به 10 بازی میکنم 100 تا اسکیل هم استفاده میشه یه بار هم لگ نمیزنه.
ویرایش توسط ATER : 09-12-2015 در ساعت 05:13 PM
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
آنر داداش به نظرت چرا من پینگم رو نوشته 110 !!!!! ولی بازم یهو تیک میزنه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بسته به کارت گرافیکتون nvidia یا amd می تونید آخرین ورژن رو دانلود کنیداز کجا بفهمیم نسخه خودمون چی هست؟ و آخریش رو از کجا دان کنیم؟
لینک دانلود آخرین ورژن nvidia
مشکل به احتمال زیاد از سیستمتون هستآنر داداش به نظرت چرا من پینگم رو نوشته 110 !!!!! ولی بازم یهو تیک میزنه؟
ویرایش توسط ez mid : 09-12-2015 در ساعت 05:19 PM
Apdentist (09-12-2015)
احتمالا بد دانلود شدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من از پسر خالم گرفتم اول یکی از دوستاش که 2 روز طول کشیده بود دانلود کنه گرفتیم همش کرش میکرد !!!
خودش گذاشت با سرعت 1 مگ 3 ساعته دانلود شد تو سیستم ریختیم راحت اجرا میشد بدون هیچ مشکلی.
من الان این رو دارم مشکلی ندارم راحت اجرا میشه.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Apdentist (09-12-2015)
بعد ریبورن تازه 6.6 گیگ اپدیت تازه دادن
2 گیگش رفته
دوستان اگه من دوتا قدیمیو پاک کنم و از اول دوتا رو بگیرم
حجمش چقدر میشه؟! چون با مشکل فضای داخلی برخوردم
سلام.
آقا من دیگه از این suggest item خسته شدم بدون این خیلی خیلی سخت میشه بازی، من بازی قبلی earth spirit پیک کردم، مال من که بخش suggest item هیچ آیتمی رو نمیاره ،برای همین از guide کمک گرفتم، بعدش که بازی تمام شد رفتم bot match با برود مادر،اما توی بخش suggest item دقیقا همونایی بود که برای earth spirit guide بود،اگه کسی میدونه کمک کنه 3-4 نفر لطف کردن جواب دادن ولی خیلی ناقص بود جوابا، سردرگم شدم. اینم عکس..
اقا خواهشا کمک کنید دیونه کرد مارو این..
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©