اوی همین شاپ بالا سمت راست یه علامت سوال هس که 90 درجه چرخیده. اونو بزن
اوی همین شاپ بالا سمت راست یه علامت سوال هس که 90 درجه چرخیده. اونو بزن
Meepwned!
Apdentist (09-13-2015)
تشکر سینا جان،نه بازم درست نشد من نمیدونم فک کنم اولین نفری هستم که توی دوتا2 به این مشکل برخوردم ... واقعا برام عجبیه و غیرقابل تحمل آخه آدم به اون suggest ها نیاز داره بالاخره.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
میدونم میگم suggested items که نوشته شده انگار مال والو نیست چون با حروف بزرگ نوشته شده ببین توی build برو ببین پایین suggested items چی نوشته اگر زده بود valve دیگه برو به steam support بگو بزن توی گوگل steam support میاد یک اکانت ساپورت باید بسازی بعد ازشون سوال کنی
از آقای mahbod fm عزیز بسیار تشکر میکنم ،به استیم ساپورت پی ام دادم و توی 10 مین واقعا عجیب جواب دادند درستش کردن ،گویا این بار واقعا مشکل از اونا بود.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Thenightwolf (09-13-2015)
خواهش میکنم
Apdentist (09-13-2015),Thenightwolf (09-13-2015)
سلام دوستان
من تو گیم 1 ایتم روش 1 بار کلیک میکنم 2تا میخره!؟ فقطم تو ریبورن اینجوری هست از وقتی اپدیت کردم اینجویه!
از قبل ریبورن برای من اینطوری بود.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی به احتمال زیاد از باگ های بازی هستش.
موقعی که ایتم میخرید دقت کنید 2تا نشه و اگه شد تو اون 10 ثانیه بفروشینش.
Thenightwolf (09-13-2015)
نه داداش قبل ریبورن این مشکل نبوده،توی ریبورن بوجود اومد،خدا وکیلی یه سوال آخه مگه کرم داشت ریبورن زد؟ خداییش جواب بدید! 1=شما از این وضعیت پروفایل ها راضی هستید؟
2=شما از دوتا2 معمولی خسته شده بودید؟
3= والو نمیتونست مثل سابق بخش ورکشاپ رو فعال بزاره برای علاقه مندان به کاستوم گیمز؟
4= ری د ن به گیم رفت؟
پففف،قبلا یکی که تازه وارد بود کیف میکرد با محیط الان اینقد بد شده که کی خوشش میاد آخه.. میدونم باگها رفع میشه ولی خداییش این چه وضعیتی هست که میتونیم هر هیرویی خواستیم بزاریم رو پروفایل؟ یا لول گیری این چیه باو... تروفی لولللل
ویرایش=همین الان که این متنو مینوشتم در حال فایند بازی بودم که دیدم فایند شده و چون من accept ندادم بن شدم قبلا پایین میاوردی زرد میشد الان بعضی وقتها میشه بعضی وقتا نه..
ویرایش توسط Apdentist : 09-13-2015 در ساعت 02:22 AM
اخه چه عجله ای داشتن من نمی فهمم بازی هنوز پوره باگه برای چی اجباریش کردن به این زودی بماند که اعصاب پلیرای مارو خورد میکنه حجم اینترنت ایرانیا رو هم نابود میکنه مطمئنا شاهد حجم زیادی از اپدیت ها خواهیم بود
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
تا حالا شده بخواین رو watch game بزنید بگه lobby not found? pff
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©