باگ گرافیکیه دیگه البته هنوزم لول نگرفته شاید اینجوری شدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعد یه سوال دارم گرافیک بازی همنقدره یا شما خیلی آوردیش پایین
باگ گرافیکیه دیگه البته هنوزم لول نگرفته شاید اینجوری شدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعد یه سوال دارم گرافیک بازی همنقدره یا شما خیلی آوردیش پایین
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
سلام من دوتا مشکل دارم.
اولیش اینکه وقتی میخوام هیرو پیک سره همون جا همیشه دیسی میشم و دوباره باید ریکانکت کنم ک از بازی عقب میوفتم.
دومیشم اینه ک من یه گیم بن شدم و حالا هر چی گیم میرم میگه 4 تا باقی مونده، در صورتی ک نه دیسی طولانی داشتم و هم تا آخر بازی هم حضور داشتم.وقتی هم بازی تموم میشه مینویسه امتیاز شما برای اینکه نتورکتون ضعیفه محاسبه نمیشه!!
واقعا شدیدا ر ی د ن ب بازی.
الان بنظرتون این opengl رو دان کنم؟؟
چیزی حل میشه؟
من که تا الان هیچ مشکلی باهاش نداشتم
FCB (09-13-2015)
منم همینطور. کامنت بچه ها رو میخونم 20 بار رنگ عوض میکنم!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ای کاش زودتر این Reborn میومد...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Mohammad_ai69 (09-13-2015)
آقا کسی نمیدونه ک چطوری باید ازین بن لعنتی در بیام؟
هر چی گیم میرم اخرش مینویسه امتیاز شما محاسبه نمیشود برای پور نتورک کاندیشن.
کسی راه حلی نداره.
اصن دی سی هم نمیشم!!
پینگمم 200 ایناس.
نه من با همه تنظیمات تست کردم همین جوری هست مینی مپ چرا برای تو قشنگ ترهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من تا حالا یک بار هم کرش نکردم تو بازی ولی احساس میکنم بازی زوم شده
اصلا جا نیست برای راست کیلیک کردن و فرار کردن
بجز مشکل mic که با یه آبدیت برطرف شد من مشکل دیگه نداشتم تا حالا !
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
درودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تصویر رو نگاه کنید. وقتی گذینه More Info انتخاب میکنم این صفحه رو نمایش میده
ببخشید تصویر رو نتونستم بگیرم (خود به خود مشکلش حل شده الان Find Match میشه !!)
درودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینجا من فقط مثل کسایی که WorkShop کار می کنن مدل گذاشته بودم و از Override- استفاده کردم فکر نکنم چیز غیر مجازی بوده باشه !! (MH واسه D2 رو نسخه قبلی بود که با هر اپدیت از بین میرفت )
خودم استیم رو دوباره دانلود کردم از دوتا2 Backup گرفتم رو استیم جدید Restore کردم ، چرا درست شده نمیدونم ...
فقط تنها اتفاقی که جز Install و Restore افتاده این بود که سیستم رو خاموش کردم اونم فقط Sleep
ویرایش توسط evilkingofdark : 09-13-2015 در ساعت 01:00 PM
چقد مسخره این ریپرن
ی گیم رفتم پینگ عالی بعد 10 ثانیه دیلی اصن هیروم با کلیک راست اتک نمیداد اسپل انتخاب میکردم کلیک میکردم هیچی نمیشد
حالم بهم خورد
ی دست دیگه بازی میکنم بازم اینطوری بود حذفش میکنم
Learn How [Fragile] You Are!
Keep Calm I'm Just OFFlin3
از روز اولی که ریبورن بتا گرفتم مشکلی نداشتم باهاش تا الان ! نمیدونم این مشکلا از کجا درمیاد ولی بنظرم مقدار زیادیش ناشی از تنظیمات کاربر باشه که مشـــکل کــاربره
FCB (09-13-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©