جا داره تو این وضع خراب دوتا شمارو به سمت heroes of the storm دعوت کنم
بازی با پینگ 48 سرور اروپا
حالا بازم دوتا بازی کنید
جا داره تو این وضع خراب دوتا شمارو به سمت heroes of the storm دعوت کنم
بازی با پینگ 48 سرور اروپا
حالا بازم دوتا بازی کنید
آقای ولگرد خخخخخ آخه این اسمه :d منم دارم میام
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
velgard (09-13-2015)
اسممو دوش دالی؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پیشا پیش خوش آمد میگم برای تمام دوستان
یه پنجو نیم گیگ دانلود میکنید همه چی حله
برای شروع هم به سایت battle.net برید
تو بازی هم اگه خواستید منو ادد کنید :
abc#2806
من یه زمانی عاشق hots بودم ولی وقتی بازی کردم دیدم اصلا به مهارت فردی نیاز نداره و خیلی ساده هست . دیگه یه بچه 10 ساله بیاد میتونه بازی کنه . اخرم بعد یه هفته خسته میشین میاین همین dota خودمون این موضوع درباره lol صدق می کنه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
[DR.[mmL (09-13-2015)
دقیقا هفته ی اول همین حس رو منم داشتم بهتره به رنک مچ (لول سی) برسید بعد خیلی داستان عوض میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ساده بودن گیم نقطه ضعف نیس بلکه نکته قوت محسوب میشه اونایی که بازی شون ضعیفه در سطح پایین ولی اونایی که بازیشون خوبه تو سطح بالا بازی میکنن و سادگی بازی اون قدری نیس که با یه هفته بازی بگیم همشو یاد گرفتیم و یه بچه ده ساله با یکی که زیاد این بازی رو کرده فرق نداره
ولی بزرگترین نقطه ضعفش پولی بودن هیرو هاست البته خودش یه فضای رقابتی ایجاد میکنه
با سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما میتونید از تنظیماتتون یه Screen shot بگیرید؟
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
منم تو reborn هیچ مشکلی نداشتم تا الان به جز یه مورد که گفتم
وسط بازی کل plyaer هارو انداخت بیرون و بازی حذف شد
فقط هم مشکل من نبود کل پلیرهای تیمم پارتی بودیم از بازی افتادن بیرون
والا من تو رنک 20 تو 2 هفته اول با Thrall می پریدم وسط wipe می کردم بعد برمی گشتم دیگه نمی دونم شما ها چجوری میگین سخته این بازیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه میخوای ادامه بدی اینجا معرفی بازی Heroes of the Storm ادامه بده .
من که به شدت هرچه تمام بازی برام تیک میندازه . مثل اینکه یه سری دیگه هم همین مشکل رو دارن .
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
بله منم همین مشکل رو دارم. خیلی بده .
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©