واسه من مشکلی نداره . هیچ مشکلی . فقط چرا rampage و زده 0 rampage :\
یه کم بده پروفایل تاینطوری دیده شه . 3100 game - اونوقت 0 rampage .....
واسه من مشکلی نداره . هیچ مشکلی . فقط چرا rampage و زده 0 rampage :\
یه کم بده پروفایل تاینطوری دیده شه . 3100 game - اونوقت 0 rampage .....
اقا الان ارزش داره 3روز براش صبر کنم دان بشه یا بعدا بزنم؟
The enemy of my enemy is my Friend
یه ویژگی جالب ریبورن اینه که مثلا پروفایل شما با دوستتون رو مقایسه میکنه مثه این:
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
ANG3L Of W4R (09-13-2015),FIFA_PES (09-13-2015),IMMORTAL_FARZIN (09-13-2015),n.0 n@me (09-13-2015)
چرا نمیشه custom game هارو دان کرد؟
همش میزنه download queued
Learn How [Fragile] You Are!
Keep Calm I'm Just OFFlin3
آقا من وقتی توی demo hero گزینه ی creat enemy hero رو میزنم بازی crash میشه و از بازی در میاد ( این مشکلو خیلیا داشتن توی آپدیتا بعدی فکر کنم فیکس بشه )
من توی قسمت هیرو ها هیچ آیتمی نمیبینم که بخوام باهاش تست کنم توی demo ولی از قسمت treasure میشه .... چاره چیست ما آیتما رو امتحان کنیم ؟
VAC errorThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یا
VAC ban
وقتی میری توی demo یکی از گزینه های سمت چپ customize hero item هست اونو بزن آیتمی که میخوای امتحان کنی رو انتخاب کنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فکر کنم VAC Error بود !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خودش حل شد خود به خود
شما گزینه Download in game تون غیر فعال هست و وقتی توی Game هستید دانلود میره توی صف تا از بازی خارج شید.گزینه رو فعال کنید یا از بازی خارج شید تا Custom Game ها دانلود شن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط UnHoLy666 : 09-14-2015 در ساعت 12:00 AM
evilkingofdark (09-14-2015)
VAC ban بشه که تمومهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی VAC error یعنی انتی چیت استیمت یا مشکل داره یا پاک شده که باید از اول دان کنی
evilkingofdark (09-14-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©