هیچی هیچی نباشه موقعی که اپدیت اصلی میاد تو مثل بقیه لازم نیست 7گیگ دانلود کنی
(یعنی بالاخره یک سری از فابلا تغییر میکنه دیگه کله 7 گیگ که از اول نمیاد نه؟ :ي)
من که زدم دانولد کنه 8 ساعت طول میده
هیچی هیچی نباشه موقعی که اپدیت اصلی میاد تو مثل بقیه لازم نیست 7گیگ دانلود کنی
(یعنی بالاخره یک سری از فابلا تغییر میکنه دیگه کله 7 گیگ که از اول نمیاد نه؟ :ي)
من که زدم دانولد کنه 8 ساعت طول میده
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
بکس لازم نیست نسخه بتا رو دانلود کنید چون بازم باید از اول دوباره نسخه اصلی رو دانلود کنید فکر نکنید با دانلود کردن این حجم از نسخه اصلی کم میشه
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
H.e.x (06-18-2015)
کاملا در اشتباهی چون دوتا 2 هم بتا بود ولی بعد از رسمی شدن دانلود دوباره نمیخواست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
[ermac] (06-18-2015)
دوستان اینترنت 24گیگ شبانه(2تا8صبح) ایرانسل بخرید 10تومان فعال کنید بعد با اینترنت گوشی دانلود کنید سرعتش 250کیلو بایت بعد از ساعت 2بزاریدش تا8 میبینید 5گیگش رفته روز بعد ادامش بدید :d
والا من که سرعت اینترنتم مناسب هست حدود 1.5 Mb دانلود میکنم دیشب دانلود کردم و امروز تست کردم 2 مورد از تغییرات مهمی که به چشمم اومد یکی این بود که گرافیک بازی
فوق العاده بهتر و روون تر شده سیستم بنده Dota2 رو در یکی از بدترین کیفیت هاش میکشید الان توی بهترین کیفیت کاملا بدون مشکل. یکی دیگه هم بحث Custom Games هست که فوق العاده جذابه در واقع همون مپ های Warcraft 3 هست که با Motor Dota2 درست شده و البته یکسری مپ های جدید هم هست . در کل بنظرم این سیستم جدید چیز خیلی خوبی از آب دراومده
اقا من دانلود کردم ولی گرافیک بازی شبیه Mario هست کسی این مشکلو داره؟
__________________________________________________ _____________________________
مشکلم حل شد.این Pudge war چه حالی میده D:
__________________________________________________ _____________________________
Inventory تون رو هم طبقه بندی میکنه و ایتم هر هیرو رو زیر اسمش.
ویرایش توسط UnHoLy666 : 06-18-2015 در ساعت 09:55 AM
H.e.x (06-18-2015)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دادا این نسخه ازمایشی هستش دانلودش اجباری نیست اگه اجباری بود اصن نمیزاشت وارد بازی بشیم خودش دانلود میکرد بعد باید وارد بازی میشدیم
حالا چند هفته دیگه نسخه اصلی میاد صابت میشه حرفم
آقا خداییش کسی اگه دقیق میدونه بگه،من اینو بزارم دیگه نمیخواد بعدا باز بزارم آپ شه؟ بحث پول و هزینه نیست بحث حوصله .
یه چیز دیگه من دان نکردم حس میکنم همش لگ دارم مشکل از منه یا همه کسانی که دان نکردن اینجورین؟
ویرایش توسط Apdentist : 06-18-2015 در ساعت 11:28 AM
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Ton (06-18-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©