داداش یعنی چی 3day 7 hoursThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دیگه تموم میشه؟
داداش یعنی چی 3day 7 hoursThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دیگه تموم میشه؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
این ۷ گیگ رو من با سرعت ۳۰ کیلوبیت و ۴۰ کیلوبیت داشتم دانلود میکردم دیدم نه نمیشه خیلی زیاده زده بود ۳ روز و ۷ ساعت دیگه تموم میشه کنسل کردم فعلاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منم سوال شمارو دارم اگه این بتا رو دانلود کنیم بعد هم باید دوباره دانلود کنیم یا نه :/ ولی فک کنم بعد یه اپدیت چند مگابایتی بیاد که مشکلاشو برطرف میکنه
دوستان الان تو قسمت reborn part 3 مشخص شد چرا این قدر زیاد هست حجم آپدیت بازی موتورش تغیر کرده و به اسکور 2 آپدیت شده بازی از DX11 پشتبانی میکنه !!!!!!!!!!!!
این یعنی پرفومنس خیلی ، خیلی بهتر در مقابل کیفیت بهتر !!!!!!
نوشته وضعیت سرور ها هم بهتر خواهد شد.
Fim maker هم به بازی اضافه شده
فکر کنم میشه با خود بازی دمو درست کرد.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
کسی دانلود کرده کامل ؟
فقط به من بگه مپ tree tag داره یا نه ؟
ولی اگه اینطوری که valve میگه از dirtex 11 پشتیبانی کنه دیگه غوغا میشه.
بله عزیز من دان نکردم ولی tree tag داره.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Darktoheaven (06-18-2015)
آره دیگه،داداش به نظر من شما هم دان نکن تا اجبار بشه چون الان مثل workshop هــه که اختیاری بود ،اگه نخواد بعدا آپ کرد آدم کنه خوبه وی اگه بخواد که نه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ماشاالله جت هستی ،چه سریع دان کردی.
اون موقع داشتم Wagamama stream می دیدم تو 3:41 ثانیه همشو دانلود کرد .
من :
twitch :
مردم :
حالا برو جلو دوستات قصه بساز از خونهبگو خوبم سلامم می رسونمبگو دورم ولی بخوای خودمو الانم می رسونم
به نظر من الان دوتا بازی کنید و شبا بزارید خرد خرد دانلود شه چون بعد ti نسخه اصلی میاد اونو تا دانلود نکنید نمیتونید بازی کنید ....
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©