Farmer vS Hunter نداره :ِD ؟
Farmer vS Hunter نداره :ِD ؟
هفت گیگابایت رو؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حاجی It's iran Here
آقا مگه فامیل شما --- ای و پسر ---- هستی که نتت 7 گیگ رو 3 دقیقه دان کرد؟ یا شاید نوشته 3 سال دیگه،خوب ندیدی؟
به نظر من
تو
twitch
مردم
ویرایش توسط Apdentist : 06-18-2015 در ساعت 02:15 PM
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
بنده خدا منظورش 30 مگ امروز صبجهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Lone Star (06-18-2015)
این سوال رو چرا کسی جواب نمیده ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سوال منم همینه . . .
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
H.e.x (06-18-2015)
فک کنم همینه که ما دانلود میکنم بعدا اپدیت هایی با حجم کم میاد که باگ هارو برطرف میکنه بعید بدونم دوباره اپدیت با حجم سنگین بدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چون واقعا نمیشه من پدرم درومد با سرعت 40 تازه 600 مگ دانلود شده :/
من راجع به دوتا نمیدونم ولی Dayz وقتی میخواد اپدیت بده روی نسخه Experimental اپدیت میده که شما اگر اون رو اپدیت کنی وقتی اپدیت اصلی بیاد نمیخواد دوباره اپدیت کنی و خودکار اون اپدیت به Game اضافه میشه.
ولی راجع به دوتا نظری ندارم.
_____________________________________________--
خیلی Bug هنوز D:
هیروی کچل زیاده برای من.Emotion ها هم توی چت بین حروف میان.
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو چه نسخه بتا رو دانلود کنی چه نکنی بعدان باید نسخه اصلی رو که همون 7-8 گیگه باید دانلود کنی
نسخه بتا ازمایشیه و اجباری نیست اینو دانلود کنی بعدان دوبار باید نسخه اصلی رو دانلود کنی دیگه دست خودته
فیلم رزیوم داره ولی اپدیت ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باید همه ی اپدیت رو یه جا دانلود کرد بدون خاموش کردن کامپیوتر !!! ( نت من هم حجمیه )
اگه میشد مثلا نصف اپدیت رو امروز بگیرم بقیه اش رو فردا حتی 6-5 گیگ میومد هم اشکالی نداشت
ویرایش توسط Deadking : 06-18-2015 در ساعت 04:56 PM
یه مشکل دیگه ای هم که داره 5-6 گیگ دانلود میکنی بعد خود به خود پاک میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©