سلام دوستان کسی آیدی داره که بشه دوستام رو ادد کنم و به قول معروف آن لیمیت باشه ازش میخرم.
آیتم و لول و رنکش هم مهم نیست.
سلام دوستان کسی آیدی داره که بشه دوستام رو ادد کنم و به قول معروف آن لیمیت باشه ازش میخرم.
آیتم و لول و رنکش هم مهم نیست.
داداش بجای اینکه اکانت بخری برو یه گیفت 5$ بخر بعد یه بازی باهاش بگیر در حد همون 5$ فکر کنم اکانتت unlimited بشه ........This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (06-18-2015)
فکر نکنم کسی بیشتر از $5 بده.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من پریروز 5 دلاری گرفتم :/This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
__
به جا اینکه با 5 دلار یه اکانت بگیری با اکانت خودت یه بازی 5 دلاری بگیر خوب
الان تخفیف هم خورده خیلی بازی های عالی با 5 دلار یا کمتر میتونی بگیری.
---------------------------------------------------------
[DR.[mmL (06-18-2015)
این رفیقمونم راست میگه اینم یه راههThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
[QUOTE=UnHoLy666;27485]خیر من یک کد گرفتم و خودم اکانتم رو شارژ کردم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
[QUOTE=The7{th}Nightmare;27496]خوب من اگه $5 بگیرم ،چطوری شارژش کنم؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
[QUOTE=UnHoLy666;27485]مگه قانونی نیست؟!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©