پ.خ شد ............ هنوز قطعی نیست و باید تست بگیرم و با بقیه پلیرا مقایسه کنم .....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش : فردا ساعت 1 تا 5-6 آنلاین باشید تست میگیریم
پ.خ شد ............ هنوز قطعی نیست و باید تست بگیرم و با بقیه پلیرا مقایسه کنم .....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش : فردا ساعت 1 تا 5-6 آنلاین باشید تست میگیریم
id man 180803239
DeclinedThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
داداش سبکی که ما بازی میکنیم با شما مطابقت نداره و ممکنه اذیت شی .....
فقط یه پلیر hard support مونده تا تیم تکمیل بشه ........
من میتونم hard support بازی کنم فقط یکم زمان میبره تا با تیم مچ بشم..اگر خواستید در خدمتم
تمام روز های هفته انلایم (مگه اینکه مشکلی پیش بیاد).
تقریبا 5 سال بازی میکنم (هم dota 2 va dota 1 )
سلام.
1 سال دوتا 2 بازی می کنم.
از ساعت 2 یا 1 ظهر تا 6:30 بعد از ظهر هستم,شب ها هم بعد افطار از ساعت 9:30 یا 9 تا 11 هستم
اسمم مرتضی هست.
بیشتر رول Carry و hard carry بازی می کنم.
ID Number:126511430
ساپورت هم بازی می کنم زیاد در نقش Venjeful,omniknight, و lina , Lion بیشتر با این هیرو ها Gank میکنم
سلام.
ببین عزیز درسته من چیزی نمیدونم ولی تجربه ام بیشتر از شماست.من رول ساپورت که میرم با اون هیرویی که بازی می کنم همیشه برده تیم!!حالا دیگه خود دانی!
سلام ......This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
1- دوست عزیز شما 1 سال بازی کردی ( فکر کنم با هیرو هایی هم که میرفتی فقط ks میزدی ) ولی بنده به غیر از اینکه 2سال سابقه دارم توی چنتا تورنومنت هم در نقش carry بازی کردم پس شما نمیتونی ندیده راجع به تجربه صحبت کنی...
2- شما حتی اصطلاحات اولیه مثل stack رو نمیدونستید چیه اونوقت میاید اینجا راجع به تجربه و ساپورت صحبت میکنید ؟؟؟؟
3- من به شما گفتم hard support برو ولی شما تا دقیقه 5 هیچ واردی نگرفتید
4- برد یا باخت هیچ ربطی نداره .... اون دوستمون که accept شد بازیشون رو باخت ولی خودش خیلی خوب بازی کرد و مشکل از تیمش بود
5- شما برید توی سایت youtube (یا حتی از stream) بازی پلیر های ساپورت معروف که پلی میدن ببینی و بعد بیاید نظر بدید
6- سعی کنید توی زندگی با ادعا صحبت نکنید
gl
Deadking (06-29-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©