پذیرش بازیکن برای تیم ........ - صفحه 3

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از 21 به 25 از 25
  1. Top | #21

عنوان کاربر
    کاربر جدید
    شماره عضویت
    3461
    یوزرنیم استیم
    morteza2001
    دوست عزیز درسته من از اصطلاحات چیز زیادی نمیدونم ولی بازیم خوبه می تونم بهت ثابت کنم.آره من تا حالا با Chen نرفته بودم ولی این دلیل نمیشه که بازیم بده!!کی همچین حرفی زده کسی که با یک هیرو بلد نباشه بازی کنه معلومه بازی بلد نیست!!!!
    اینو بگم که عزیز به مردم توهین نکنید شاید خودتون هم گاهی اشتباه کنید و از این موضوع چشم پوشی کنید.خلاصه ممنون که یه چیز هایی هم به من یاد دادید.

2. Top | #22

عنوان کاربر
    کاربر عالی
    شماره عضویت
    1891
    یوزرنیم استیم
    MrmmL
    نقل قول نوشته اصلی توسط morteza2001 نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    دوست عزیز درسته من از اصطلاحات چیز زیادی نمیدونم ولی بازیم خوبه می تونم بهت ثابت کنم.آره من تا حالا با Chen نرفته بودم ولی این دلیل نمیشه که بازیم بده!!کی همچین حرفی زده کسی که با یک هیرو بلد نباشه بازی کنه معلومه بازی بلد نیست!!!!
    اینو بگم که عزیز به مردم توهین نکنید شاید خودتون هم گاهی اشتباه کنید و از این موضوع چشم پوشی کنید.خلاصه ممنون که یه چیز هایی هم به من یاد دادید.
    ختم کلام ....... شما که با chen بلد نیستسید ساپورت بازی کنید چرا گفتید hard support بازی میکنید ...... و من الله توفیق
    1891 01450728361

3. Top | #23

عنوان کاربر
    کاربر جدید
    شماره عضویت
    3461
    یوزرنیم استیم
    morteza2001
    درسته من با CHen گفتم کمی بلدم اصلا کلا ساپورت همه ی کار ها رو به عنوان یک ساپورت انجام میده.HArd sup و Semmi sup یک حرف مسخره ای هست که از خودتون در آوردین.لطفا کمی به حرفی که می زنین دقت کنین!!!
    خدایا مریضا رو شفا بده.

4. Top | #24

عنوان کاربر
    کاربر عالی
    شماره عضویت
    1891
    یوزرنیم استیم
    MrmmL
    نقل قول نوشته اصلی توسط morteza2001 نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    HArd sup و Semmi sup یک حرف مسخره ای هست که از خودتون در آوردین.لطفا کمی به حرفی که می زنین دقت کنین!!!
    این حرف من نیست شما هر تیم دیگه ای که بخواید برید ( که البته pro باشن ) اینو میدونن ........
    شما با رنک 1600 جوری صحبت میکنید که انگار خودتون سازنده ی دوتا2 بودید .... درسته بازی به رنک نیست ولی نه دیگه رنک 1600 !!!
    من چندین نفر رو accept نکردم(حتی آقای salar cr7 خیلی خوب ساپورت با CHEN پلی دادن ولی با سبک بازیشون توی تیم اذیت میشدن ) دلایلشم گفتم شاکی نشدن اونوقت شما با اینکه 1 وارد هم نخریدید ادعاتون میشه که حرف مسخره میزنم و شما ساپورت بلدید ؟؟؟ شما بازی خودتو خوب کن به ما گیر نده
    در ضمن دفعه ی قبلم گفتم ، ساپورت باید همه ی هیروهای ساپورت رو بلد باشه شما که بلد نبودید نباید اینجا پست میدادید

لطفا از ادامه دادن بحث خودداری کنید چون نه من حال دارم بیشتر توضیح بدم نه شما میتونی بگی ساپورتم خوبه .....
    1891 01450728361

5. کاربر مقابل از [DR.[mmL عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

salar cr7 (06-29-2015)

6. Top | #25

عنوان کاربر
    کاربر سایت
    شماره عضویت
    3433
    یوزرنیم استیم
    joker_joker65
    1-این لجبازی های بچه گانه شما مرتضی عجیبه من بازیتونو ندیدن و قضاوت هم نمی کنم ولی انقد یکی به دو کردن به خاطره یه تیم ...
    2-سعی کنید در پست هاتون به دیگران احترام بگزارید و انقد مغرور نباشید و اگه اشتباهی کردید قبول کنید(مثلا همین که میگه وارد و بعد 5 مین گزفتی ساپورتت پس فایده نداره همون اول بازی باید بخرین)
    3-[DR.[mmL اگه عصو گیریت تموم شدخ لطفا تاپیک رو ببند چون بحث داره به حاشیه میره

7. کاربر مقابل از ali_ghost98 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

M.Lo4DinG (06-29-2015)

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123