قبلا ارزش آرکانا ها برابر بود الان...
قبلا ارزش آرکانا ها برابر بود الان...
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
احتمال زیاد juger برنده شه ، چون پارسال هم همینطوری شد . juger عن ، invoker رو حذف کرد و با PA توی فینال بود که PA برنده شد .
احتمالا 2 تا شمشیر میدن دست juger
خیلی نامردیه که invo آرکانا نداشته باشه
شایدم مثل آرکانای Cm توی Event آرکانا بدن برا invoker (دلم به همین خوشه )
♥invO
Deadking (07-01-2015)
من به Zeus رای دادم به 2 دلیل : یکی اینکه خوشم ازش و بعد اینکه هیچ آیتمی نداره ، گناه داره هیچی نداشته باشه
بعدش به QOP رای دادم چون نسبت به JUGG آیتم و SETهاش کمترن و جالب نیستن!
خدایی نامردیه برای jUGG آرکانا بدن ، این همه آت و آشغال داره jugg !!!
tiny هم خوشم نمیاد ازش
"I'm the beast of bedtime tales."
invoker باید میومد بالا ولی در کل بین اینا qop ببره از همه بهتره چون پتانسیلش واسه قشنگتر شدن خیلی بیشتره
داداش viper به آیتم نیاز نداره .... باید remodel بشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
+This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینقدر بد ریخته valve هیچ اعتنایی بهش نمیکنه
What happened ? Axe happened
جالبه که بین tiny و slark اومدن به tiny رای دادن !!!!!!!! ناموسا یه مشت روس خر نفهم دارن رای میدن آخه tiny در مقایسه با slark چیزی داره؟؟؟؟یه مشت سنگه فوقش تو آرکانا طلا میکننش ...
یا همون jugger آخه در مقایسه با invo چی داره ؟؟؟ بگذریم از set legendary ش که یه پا آرکاناس....
بین همه ی این 4تا منتخب qop مناسبترین انتخاب بود چون فقط qop بود که توی گروهاش از همه بهتر بود و خوب هم بالا اومد ........ درواقع اگه qop بیاد 100% میگیرمش
الان برا زئوس میدن
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
تاینی که ستاش خوبهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
امیدوارم زئوس بیاد یه ست نداره بد بخت
آفا حیف که من بوک ندارم وگرنه به qop و zeus رای میدادم
شما دقیقا از tiny چه چیزی انتظار داری که میگی ست هاش بدرد نخورن ؟؟؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©