سلام منم تازه فهمیدم مسابقات برگزار میکنید
آقا محمد رو ادد کردم
امیدوارم منو هم راه بدید
درخواست افزایش ساعات بازی و افزایش تعداد لابی هارو دارم ممنون
ساعت 5 بعد از ظهر
ساعت 7 بعد از ظهر
ساعت 9 شب
ساعت 11 شب
سلام منم تازه فهمیدم مسابقات برگزار میکنید
آقا محمد رو ادد کردم
امیدوارم منو هم راه بدید
درخواست افزایش ساعات بازی و افزایش تعداد لابی هارو دارم ممنون
277186732
dar khedmatim
man type farsi nadaram lotfan yeki az modira zahmatesho bekeshe
بازی امشب بسیار عالی بود . ( بالاخره خود پوریا هم بازی کرد )
با اینکه باختیم ولی خیلی لذت بردم . سر درفت بدجور صدمه خوردیم ... core هامون خیلی نابجا پیک شدن . امیدوارم دفعات بعد اینجوری خراب نکنم
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
اقا شدیدا شرمنده من رفتم دم در مادرم برام اش اورده بود
برگشتم نت نداشتم
destination net timeout
از ساعت 9 تا همین الان ساعت 1 نت قط بود
-----------------------------------------------------------------
تازه اشه هم ریخت با دوچرخه رفتم یه کاسه دیگه گرفتم
ویرایش توسط shavn : 07-06-2015 در ساعت 12:12 AM
کلان امشب نت همه خراب بود بازی اول نت من خراب شد 3-4 بار پشت سر هم قطع می شد (cm بودن )
بازی دوم وایپر نتش داغون بود
این بازی اخر هم بانه
خواهشا دوستانی که مشکل نت دارن نیان تو لابی آخه این چه وضعیتیه یاره ما 10 دقیقه تو درختا ایستاده 20 دقیقه هنوز شیش نشده
چون Profile شما Private هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من پوریام عزیزم , در خدمت هستیم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اد شدین.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون Pause شما رو 10 دقیقه جلو انداخت :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حرفه شما متین ولی من علم غیب ندارم ,طرف خودش باید بدونه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خوب از این به بعد کسانی که مشکل نت دارن رو راه ندین اونایه رو هم که نمیشناسیم رو از مسابقات بعدی راه نمیدیم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مشکل نت رو نمیشه فهمیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خیلی ها هم رو نمیکنن که نتشون مشکل داره:دی
بچه های هم که میان همه عضو سایتن غریبه ندیدم توشون
پوریا می گم تیم بندی کن
اکثر بازی بالانس نیست
اگه تیم باشه مچ هم میشن بیشتر هم دیگه رو می شناسن سبک هر کسیم معلوم می شه
مثه امروز سره پیک sf دعوا نشه اسم کاپیتانا بزاریم هر کی خواست بگه بعده چند گیم بالانس کنیم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©