بله عزیزم چرا نمیشه , هر شب ساعت 9 لابی داریم. تو همون تاپیک پست اول آیدی نامبر دوتا 2 ام هست اد کن منو لابی رو ببینیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ساعت 5 بعد از ظهر
ساعت 7 بعد از ظهر
ساعت 9 شب
ساعت 11 شب
بله عزیزم چرا نمیشه , هر شب ساعت 9 لابی داریم. تو همون تاپیک پست اول آیدی نامبر دوتا 2 ام هست اد کن منو لابی رو ببینیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خداییش این clock دهنه ما رو سرویس کرد ولی تهش خوب شد
ss نتش تا مین 50 فک کنم خوب بود بعد هی دیسکانکت میشد.
آقایونی که جنبه ندارن لو ندن اونجور ک میگن یکی لو داد ی هیرو رو نمیدونم دقیق
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
بازی اول بد نبود و فایت های خیلی خوبی داشت با اینکه بیشتر وقته بازیو pause ها گرفتن تونستیم بازیو ببریم
بازیه دوم پلیر ها balance نبودن اصلا ؛ تیم ما پلیر هاش خیلی با تجربه تر بودن
بازیه سوم هم تیم dire واقعا draft خوبی نداشتن ( بیشتر به فیلم هندی شباهت داشت ) و با اینکه تیم radiant برنده بازی بود ولی ساپورت های dire واقعا خیلی بهتر عمل کردن نسبت به ساپورت های radiant ( تیم radiant حدود یک پنجم یا حتی کمتر نسبت به تیم dire وارد کاشتند )
از پوریا هم خواهش میکنم پلیر هارو تیم کشی کنه یا خودش جوری تعیین کنه که یه تیم فوق العاده قوی نباشه
و در آخر اینکه خواهش میکنم توی بازی اسمی رو بذارید که ازش توی انجمن استفاده میکنید تا بشناسیم با کیا بازی میکنیم
سلام
من به دلیل هک شدن اکانت قبلیم اکانت جدید ساختم و طبق قوانین استیم نمیتونم کسی رو اد کنم
خواهشم اینه که من رو هم اد کنید
البته اگه منو اد کنید فردا شب یا پس فردا شب ok هستم
سلام
من نمیتونم کسی رو ادد کنم هنوز لیمیت نکردم
201293222
titan
فقط شاید بعضی روز ها ساعت 9 باشگاه باشم
شما رو که از رو هوا نمی تونن ادد کنند که ! یه ایدی نامبری چیزی ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خو اون بغل که ایدی من نوشته شده M_Hunter78This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
add me plz
ویرایش توسط Mahdi-Void : 07-07-2015 در ساعت 06:27 PM
دوستان امشب هست دیگه ؟ منم پایم
سلام منم آیدیم هک شده میشه منم ادد کنید،؟ ایدیم رو اسمش رو هم میزارم meepo که با اسم آیدی سایتم یکی باشه و مشکلی پیش نیاد
آیدی نامبر =240278209
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
سلام لطفا منم ادد کنید چون اکانت قیلیم هک شده نمیتونم ادد کنم اکانت جدید ساختم ممنون میشم242201279
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©