لول چه امتیاز این disruptor شبیه مال منه
ساعت 5 بعد از ظهر
ساعت 7 بعد از ظهر
ساعت 9 شب
ساعت 11 شب
لول چه امتیاز این disruptor شبیه مال منه
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Deadking (07-12-2015)
دوستان من یه خواهشی دارم ازتون , با یه هیرو بلد نیستید , بگید بلد نیستم , خوب آدم یه چی دیگه براتون پیک میکنه!
مجبور نیستین که!
منم به Techies تبریک میگم که عملیات تروریستیرو انجام میداد :دی
چقدر زود عصبی میشی فک کردم شما خونسردیت بیشتر از بقیسThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما بهتر از همه میدونی techis اول بازیو به گند میکشه حتی بدون 1 تیم فایت gg دادی .
What happened ? Axe happened
Deadking (07-12-2015)
اتفاقا قدرت techies توی مین هایی هست که اول بازی میذاره و خیلی تاثیر داره تو بازیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آمریکا و اسرائیل با هم حمله کردنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینا هم که همچنان reply unavailable هستن . یه کاری کردی ها
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
سلام من رو هم ادد کنید لطفا
این هم ایدی دوتا:
237483533
فقط ساعت چند انلاین بشم برا بازی ؟
منظور من دقیقا همین بود ما tech داشتیم با tusk و storm اول بازی نابود کرده بودن که همون مین 10 فک کنم gg دادن .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من توی بازی آخر wd بودم فکر میکردم به طرز وحشتناکی ببازیم
آخه تیم حریف zeus داشت ما هم جلوی اونا invoker-jugg اصلا carry درست نداشتیم
نفهمیدم چی شد مین 10 gg دادن
صدا منو میشنیدی اصن ؟ هی میگفتم double pull بده باز lane و پوش میدادیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط LA_King : 07-13-2015 در ساعت 12:26 AM
انصافا یکی در میون ویو هارو پول میدادم دیگه کلا هم شاید به جز گنک ها اصن تو لاین نبودم فقط نزدیک 1-2 مین بودم } چند تا denid کردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
صدات هم انصافا نمیومد
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©