به موقع pull میدادی ... فقط موقع pull باید یه wave کریپو کامل نابود کنی که lane پوش نشه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ساعت 5 بعد از ظهر
ساعت 7 بعد از ظهر
ساعت 9 شب
ساعت 11 شب
به موقع pull میدادی ... فقط موقع pull باید یه wave کریپو کامل نابود کنی که lane پوش نشه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
What happened ? Axe happened
من عصبی نشدم , از خود دوستان هم تیمی هم بپرسین هیچ کی تو تیم کسی رو Blame نکرد. فقط دیدم که بازی بی فایدست و وقت رو هدر میده.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما اگه ریپلی رو ببینین متوجه میشین چرا. چون من موقع پیک و بن از همه میپرسم با فلان هیرو میتونی بازی کنی؟ بلدی کار باهاش رو؟ همینطوری به دلخواه خودم پیک نمیدم این و همه میدونن.
ولی وقتی میبینم طرف اسپلای خودش رو نمیزنه , دیگه چیکار کنم؟ کلاک ورک ما میرفت گنک میشد , Cog میزد ولی یکشو روشن نمیکرد , داریم مگه؟ :دی
البته من کلا پلیر کلاک امروزمون رو دوست دارم , همیشه هم تو تیم خودم هست , خدا شاهده یک کلمه بهش نگفتم چرا مردی یا فلان کار رو کردی.
بازم میگم ریپلی رو دانلود کنید همه هیرو هامون رو ببینید :دی
IR_Prince (07-13-2015)
اتفاقا اون درفت برای این پچ بهترین حالته . مید گیم مهم ترین بخش بازیه فعلا . مید گیم هم فقط دوال لین . در کل هنوز cent با بلینک دقیقه 9 ش هنوز تو بازی نیومده بود که تموم شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
نه پوریا درست میگه تقصیر من بود من بد بازی کزدم ولی خدا شاهده یک کلمه هم از دهن پوریا چه تو pv چه تو گیم در نیومد که بد باشه
Sharingan (07-13-2015)
با سلاممیشه من رو هم Add کنید
id:225897970
بعد میشه بازی رو نگاه کرد یا حتما باید بازی کنی
ممنون
من رو هم لطفا ادد کنید
ایدیم لیمیت است قابلیت ادد نداره
237483533
امشب میام میترکونیم امزدوارم کیفیت بازی های امشب خوب باشه
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show QuoteAdd شدینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بازی اول بد نبود ولی بازی دوم نمیدونم چرا من تکی جلو دوتا هیرو بودم اونوقت brew که فرستاده بودم سولو بره 2تا ساپورت داشت
بازیه دوم اگه قابلیتش بود 100% clock رو commend میکردم ........ بردتونو فقط مدیونه clock بودید
راجع به بازی دوم واقعا معذرت میخوام که وقت همه هر کی نگاه میکرد یا cast میکرد هدر رفت ... از مین 30 داشتم به slark که مثلا cap ما بود میگفتم بیا پوش بدیم باز برا خودش jungle میزد وسط فایت یهو با اینکه ما جلو بودیم back میداد tp میکرد یه lane دیگه اصن نمیدونم هدفش از این کارا چی بود
فک کنم میخواست تنهایی بازیو کری کنه از اواسط بازی حس کردم وقت همه داره تلف میشه مگه میشه همه برا خودشون بازی کنن team ply صفر ... برا همین گفتم gg بده که وقت هدر نره بعد گفت شما leave کنین من بازی میکنم منم آمدم بیرون ( سریال شبکه 2 هم شروع شده بود )
What happened ? Axe happened
Mohammad_ai69 (07-14-2015),n.0 n@me (07-14-2015),Persian Leopard (07-14-2015),[DR.[mmL (07-14-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©