حداقل ما از پولی که به بلیزارد میدیم راضی هستیم وThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بله استقبال می کنم .
خیر از wow خوشم نمیاد.
حداقل ما از پولی که به بلیزارد میدیم راضی هستیم وThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Four-Eyes (07-07-2015)
داداش اموزشتو بزار ببینیم wow چیه ولی به نظر من wow به پای guild wars 2 نمی رسه اگه یکم سرچ کنین متوجه حرفم میشین
.................................................. .........
Sharingan (07-07-2015)
من میخواستم برای بهتر یاد گرفتن دوستان سرور wow 5.4.8 بزنم که کمکشون کنیم زود بازی یادبگیرن ولی به دلیل فیکس نبودن این پتچ مجبوریم بریم رو cata 4.3.4 تمرکز کنیم . پس بعد از ران شدن سرور 4.3.4 ، اموزش بازی به صورت قسمت به قسمت قرار میدم .
یک سوال شما چه پولی به والوه میدین که ناراضی باشین؟
در حالی که برای واو از پول سالی یک بار کارت خریدن و ... در حالیکه شما برای دوتا بازیکردن یک ریال هم نمیدی
شما برای اینکه واو بازی کنی برای بازیکردنش این همه باید پول بپردازی در حالی والو شما رو مجبور نکرده شما بخوای قیافه هیروت خوب باشه میتونی پول بدی(که از نظر من کار احمقانه ای هست!) وگرنه والوه نگفته باید پول بدی که بازی کنی پس یعنی بلیزارد خیلی پولکی تره
من 3ساله دارم دوتا2 بازی میکنم ان پولی رو هم که برای بوک های انترنشنال دادم کاملا هم راضی بودم
حالا من نمیخوام بحث رو به بهتر بودن دوتا یا واو بکشونم برای اینکه جاش تو این تاپیک نیست ولی اون هیجان و تلاشی که پلیر ها برای بردن رنک مچ ها میکنن تو واو نیست یا حداقل تو اون یک ماه که من بازی میکردن تو سورور واو زون نبود
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
جواب دارم واسه این حرفت ولی اینجا جاش نیست لطفا اسپم نده .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خودت بشمار ببین چند بار گفتی "بازی" ! بازی کردن برای لذت بردنه برای خیلیا مثل من این چیزا مهمه ک قیافش فرق کنه یا ... چون میخوام از بازیم لذت ببرم پس حق نداری بگی احمقانه یکم فکر کنی میبینی نظر خودت احمقانسThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اول اینکه 2 سبک کاملا متفاوته , دوم اینکه من هم خوره ی دوتا بودم هم خوره ی Wow , از لحاظ هیجان به هیچوجه به Wow نمیرسه شک نکن!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Four-Eyes (07-07-2015)
اخ اخ یادش بخیر . اون استرسی که برای اولین میخواستم برم icc 25man توی کنکور ریاضی نداشتم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه نصیحت بردرانه به دوستانی که به صورت جدی و حرفه ای دوتا 2 بازی میکنن این بازی رو به هیچ وجه منل وجوه شروع نکنید که بلای خانمان سوز اعتیاد به وو سراغتون نیاد من سر وو چه 24 ساعت هایی رو نخوابیدم کلا سبک بازی از دوتا 2 جداست ولی فوق العاده بازی نیاز داره که شما تایم آنلاین بیش تری رو براش بزارید تا هیروتون به نتیجه برسه و توی هر سروری بازی نکنید و در کل کمکی چیزی خواستید من در خدمتم
Wind (07-08-2015)
آره شنیدم wow خیلی اعتیاد داره ولی نمیدونم چرا من خودم یه ذره بازی کردم ولی اونقدری ک میگن حال نکردم ... نمیدونم شاید جاهای جذابش رو ندیدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©