این اموزشی که میزاری برای مجانیشه یا اورجینال؟
بله استقبال می کنم .
خیر از wow خوشم نمیاد.
این اموزشی که میزاری برای مجانیشه یا اورجینال؟
پتچ اصلی الان پتچ wod هست تو سرور های بلیزارد ولی ما از پتچ 5.4.8 یا 4.3.4 شروع می کنیم . هر پتچ نسبت به پتچ قبلیش یه ذره تغیرات داره .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما راضی باش، منم گفتم Wow بازی که باید بابتش هزینه کنی، و بلیزارد "مجبورت میکنه" که هزینه کنی، در صورتی که دوتا 2 کاملاً رایگانه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در ضمن باید بگم Wow دیگه اون جذابیت قبلشو نداره و اخیراً طی 3 ماه 3 میلیون از کاربراش رو از دست داد و کاربراش به 7.1 میلیون نفر رسیده، در صورتی که دوتا 2 با وجود سابقه کمتر الان 11 میلیون کاربر داره.
البته حرف من بیشتر روی ضعف شرکت سازنده ست نه خود بازی وگرنه همه میدونن که Wow چه بازی فوق العاده ایه.
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
اشتباه نکن بلیزارد شرکت ضعیفی نیست , وارکرفت , دیابلو , استارکرفت ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
و الانم که Heroes Of the Storm!
یه روزی از دوتا هم بالا میزنه.
دوست عزیز گفتم نظر من و نظر هر کس محترمه شما دوست داشته باشه هیروت قشنگ باشه به من هیچ ربطی نداره من نظر خودم رو گفتمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه میشه اول یک خورده جریانات واو رو توضیح بدین بعد برین سر اموزش چون من هم یک ماه بازی کردم ولی هیچ هیجانی ندیدم تو یک دنیای بی سر و ته هی میژن میری
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
امیدوارم که بزنه، بالاخره هممون کلی با وارکرفت خاطره داریم ! ولی اگه بخواد اینجوری ادامه بده که فقط دنبال خالی کردن جیب بازیکنه بعید میدونم بتونه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دیگه دوران بازی های پولی تموم شده و همه دارن به سمت f2p شدن میرن و درآمدشون از طریق خرید های جانبی ــه. نمونش هم زیاده، از کلش آو کلنز با 30 میلیون بازیکن در روز بگیر تا نمونه های ایرانیش.
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©