درود یه سری cosplay جدید میزارم
اون زنه مثلا IO هست ( آبی رو میگم)
درود یه سری cosplay جدید میزارم
اون زنه مثلا IO هست ( آبی رو میگم)
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
trace (03-07-2016)
A_W_Z_2 (07-25-2016)
''iMM (07-25-2016),TheNiGhTwOLFs (07-25-2016)
بله درست رای io الان اوله . من 3 ساله تمام صبر کردم براش :دی
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
شاید جاش نباشه ولی شما ب عنوان یک رای دهنده انگیزت چی بوده واقعا :pThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من از هرکی پرسیدم ب خاطر فان بودن قضیه رای داده
1= من امسال اصلا بوک رو نخریدم برعکس پارسال -3 سال پیش. از ti3 تا ti5 کامل + تا max lvl داشتم ولی امسال واقعا شورش رو درآورده بودن. منم روی همون فان بودن :دی ولی منتظریم یه آیتمی برا این بدبختم بیاد دیگه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
PokerFace (07-25-2016)
اگه همچین آرکانایی بیاد میخرم دی:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بیچاره هیروش یتیمه یه آرموری چیزی کلا یه فندق انداختن تو بازی
ویرایش توسط رهی : 07-25-2016 در ساعت 11:47 PM
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
fever361 (07-26-2016),Hossein.IR (07-26-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©